چهارشنبه ٠٢ بهمن ١٣٩٨ - 
1 2
 
منو اصلی
بروزرسانی
تاریخ آخرین بروز رسانی:1398/05/02
 
صفحه اصلي > معاونت تحقیقات و فناوری 
 
 

   

معرفی

معاونت پژوهشی انستیتو در سال ۱۳۵۴فعالیت خود را آغاز نمود و از سال ۱۳۹۴با  افزایش دامنه عملکرد با عنوان معاونت تحقیقات و فناوری . عهده دار کلیه امور پژوهشی و فناوری دانشکده و انستیتو می باشد. زیر مجموعه‌های این معاونت عبارتند از مدیریت امور پژوهشی، مرکز رشد و نوٱوری و ۳ گروه پژوهشی تحقیقات تغذیه، تحقیقات صنایع غذایی و تحقیقات سیاست گذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه،  می باشند. همچنین کتابخانه و مرکز اسناد، واحد آموزش همگانی، واحد پایلوت پلنت، واحد انتشارات و مجلات انستیتو  و کمیته تحقیقات دانشجویی تحت نظر این معاونت هستند.

 

چشم انداز

مرجع و قطب تولید دانش، فناوری و ظرفیت­ سازی در حوزه های غذا و تغذیه

کانون ملی و منطقه­ ای پژوهش و فن­آوری، آموزش، تفکر و مشاوره در راستای حل مسائل ملی و بین­ المللی غذا و تغذیه

 

رسالت

  • برنامه‌ریزی و تعیین اولویت های پژوهشی و جهت گیری های تحقیقاتی بر اساس نیازها و سیاست‌های توسعه علمی کشور در زمینه غذا و تغذیه
  • تقویت و توسعه پژوهشهای بنیادی و کاربردی
  • اجرای طرح‌های کلان ملی
  • اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی داخلی و خارجی
  • حمایت و توسعه طرح های تحقیقاتی ویژه در زمینه فناوری‌های نوین مانند بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی
  • به کارگیری ساز و کارهای تشویقی مناسب برای ارتقاء کمّی و کیفی مقالات علمی در مجلات معتبر علمی – پژوهشی
  • برگزاری همایش‌های تخصصی ملی و بین‌المللی
  • اولویت دادن به طرح های محوری و بین رشته‌ای
  • تقویت سیستم ارزیابی فعالیت‌های پژوهشی با هدف ارتقاء کیفی پژوهش
  • حمایت از ایده های محققین و کمک به تجاری سازی آنها
  • استفاده از راهکارهای تشویقی مستمر برای پژوهشگران ممتاز به ویژه محققان جوان
  • به سامان در آوردن فعالیت‌های حوزه امور پژوهشی و مکانیزه ساختن آن
  • پشتیبانی از برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی
  • کمک به دانشجویان و ترغیب آنها به پژوهش و فن آوری
  • برگزاری کارگاه‌های تحقیقاتی پیشرفته با مشارکت دانشگا‌ه‌ها ،مراکز علمی داخل و خارج کشور
  • برقراری ارتباط علمی وعقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه ها، مراکز موسسات علمی و فنی داخل و خارج از کشور
  • اولویت دادن به حمایت از طرح‌های پژوهشی محوری و بین رشته‌ای از طریق تخصیص بودجه متناسب
  • برگزاری کارگاه ها، جشنواره ها، و همایش های تخصصی ملی وبین المللی در زمینه علوم تغذیه و صنایع غذایی
  • جذب بودجه‌های تحقیقاتی خارجی (اعتبار پژوهشی)
  • مساعدت در جهت انتشار تالیفات اعضای هیأت‌علمی
  • تجهیز امکانات آزمایشگاهی و تحقیقاتی

 

مدیریت امور پژوهشی

معرفی

مدیریت امور پژوهشی انستیتو  پشتیبان و حمایت کننده محققین و اعضای هیات علمی و ارائه کننده خدمات فنی پژوهشی و فناوری در زمینه امور علمی و متدولوژی، آماری، اخلاق به منظور توسعه پژوهش با به کارگیری متد و روش های اصولی تحقیق و ارتقای علمی تحقیقات مرتبط با غذا وتغذیه می باشد.

 

چشم انداز

ارتقای کمی و کیفی تحقیقات حوزه غذا و تغذیه و ارتقای علمی و پژوهشی  محققین  و اعضای هیئت علمی

 

رسالت

  • نظارت مستمر بر عملکرد پژوهشی اعضای هیأت علمی و اتخاذ سیاست‌های مناسب در جهت ارتقای عملکرد مذکور
  • مطالعه و بررسی آیین نامه ها و دستورالعمل های پژوهشی انستیتو و پیشنهاد اصلاحات مورد به منظور ارتقای کمیت و کیفیت پژوهشی
  • مشاوره برای انجام امور طراحی پروژه‌های پیشنهادی بر اساس الگوی تعیین شده، تنظیم گزارشات پیشرفت و نهایی و مقالات، تعیین حجم نمونه، استخراج و آنالیز آماری طرح ها و پایان نامه‌های تحقیقاتی
  • پیش بینی اعتبار لازم برای اجرای طرح ها و فعالیت های پژوهشی
  • طراحی و اجرای ساز وکارها و روش‌های مناسب علم سنجی و ارزیابی فعالیت­ها و شاخص­ های عملکرد پژوهشی اعضا
  • پایش فعالیت‌های پژوهشی و برنامه‌ریزی اقدامات اجرایی به منظور تسهیل امور پژوهشی
  • هماهنگی و انجام امور مربوط به تشکیل جلسات شورای پژوهشی، کمیته اخلاق و سایر شوراها و کمیته ها
  • مکاتبات مربوط به صورتجلسات شورای پژوهشی، تصویب طرح ها، تنظیم قراردادها، بودجه‌بندی و پیگیری نحوه پرداخت ها ، دریافت اسناد هزینه و تسویه مالی طرح های تحقیقاتی
  • ادامه و ترویج نتایج فعالیت های پژوهشی انستیتو در اجتماع از طریق وسایل ارتباط جمعی، تهیه کتاب و جزوات مربوط به پروژه‌های تحقیقاتی و عملکرد پژوهشی این مؤسسه و ارائه آن به مراکز علمی و تحقیقاتی کشور
  • تهیه آمار و اطلاعات از فعالیت های پژوهشی جهت ارائه به شورای عالی
  • نگهداری و به روز رسانی سیستم‌ها مکانیزه و بانکهای اطلاعاتی مورد استفاده در انستیتو
  • انجام فرآیند بررسی و داوری پروژه‌های پژوهشی و پیگیری امور مالی و اجرایی مربوطه
  • انجام امور کارشناسی مربوط به مقدار بودجه لازم برای انجام فعالیت های پژوهشی و نظارت بر هزینه کرد آنها
  • فراهم آوردن امکانات برای آنالیز داده های پروژه‌های پژوهشی
  • انجام امور دانشجویان دکتری تخصصی(PhD by research)و پژوهشگران پسا دکتری(Post Doc) برای ارتقاء‌ سطح پژوهش در انستیتو

 

   دانلود فایل : اعضای حوزه معاونت پژوهشی.pdf           حجم فایل 244 KB
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
 انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  
آدرس:تهران،شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7
تلفن : 22357483 - 021
پست الکترونیک : nutrition@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.