چهارشنبه ٠١ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
 
صفحه اصلي > معاونت پژوهشی 
 
 

    ساختار سازماني و بخش­هاي معاونت پژوهشی :

      یکی از بخش های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، معاونت پژوهشی می باشد. كليه امور پژوهشي اين مؤسسه تحت نظارت معاونت پژوهشي انجام مي‌گيرد. زير مجموعه‌هاي اين معاونت عبارتند از:8 واحد و 3 گروه پژوهشی و همچنین 2 شورا که تحت نظارت این معاونت می باشند:

  •  مدیریت امور پژوهشی                      

  •  واحد آموزش همگانی

  •  واحد همایش ها و کارگاه ها

  • واحد فناوری اطلاعات و آمار

  • واحد امور اجرایی طرح های تحقیقاتی

  •  واحد امور مالی پژوهشی

  • دفتر مجله        

  •  سایت کامپیوتر

  • کتابخانه و مرکز اسناد

    گروه های پژوهشی :

  1. گروه تحقيقات صنايع غذايي
  2. گروه تحقيقات تغذيه
  3. گروه تحقيقات سياست گذاري و برنامه ريزي غذا و تغذيه

    شورا هاي پژوهشي : 

  • «شورای پژوهشی»
  • «شورای انتشارات»

    رسالت :

      • كمك و نظارت در تدوين سياست هاي پژوهشي انستيتو و دانشکده با در نظر گرفتن نيازها و اولويتهاي پژوهشي كشور در زمينه غذا و تغذيه و با توجه به امكانات مالي، اداري و نيروي انساني پژوهشي انستيتو.

    اهداف:

      • بالا بردن توانايي پژوهشي انستيتو از راه افزايش توان پژوهشي پژوهشگران.

      • توسعه امكانات و تجهيزات آزمايشگاهي و فراهم آوردن امكان فعاليتهاي صحرايي.
      • مشاركت در تهيه اهداف، استراتژيها و برنامه‌هاي كشوري در زمينه غذا و تغذيه به ويژه پژوهش هاي مربوطه در رابطه با برنامه‌ريزي‌هاي بخشي وزارتخانه‌هاي مربوط

     • گسترش ارتباطات با سازمانها و مؤسسات پژوهشي و اجرايي داخلي به منظور شناسايي انستيتو، اجراي طرحهاي مشترك و ايجاد هماهنگيهاي لازم

     • گسترش ارتباطات با سازمانها و مؤسسات پژوهشي و اجرايي خارجي و بين‌المللي به منظور شناسايي انستيتو، استفاده از نتايج تحقيقات و انتشارات آنها و اجراي طرحهاي مشترك

     • كمك در فراهم آوردن زمينه براي استفاده از نتايج پژوهشهاي انجام شده در داخل و خارج از كشور

     • بالا بردن توان خدمت دهي كتابخانه انستيتو به پژوهشگران

     • شناساندن انستيتو و فعاليتهاي آن به جامعه با همكاري دفتر رياست و روابط عمومي

     • شناسايي و تشويق پژوهشگران توانا و فراهم آوردن زمينه لازم جهت استفاده از خدمات تخصصي آنها

     • تهيه گزارش و آمار مرتبط با فعاليت هاي پژوهشي براي ارائه به شوراي عالي غذا و تغذيه و سازمان هاي مرتبط

     • تهيه سند ملي فرابخشي توسعه امنيت غذا و تغذيه

   دانلود فایل : اعضای حوزه معاونت پژوهشی.pdf           حجم فایل 244 KB
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
 انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  
آدرس:تهران،شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7
تلفن : 22357483 - 021
پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.