چهارشنبه ٠١ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
 
صفحه اصلي > معاونت پژوهشی > گروه های پژوهشی > گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذایی 
 
 

معرفی گروه تحقيقات سياستگذاري و برنامه غذا و تغذيه:

اين گروه يكي از گروههاي تحقيقاتي انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور، متشكل از 5 عضو هيأت علمي و 3 نفر كارشناس پژوهشي مي باشد و از همكاري متخصصان علوم اقتصادي ، اجتماعي و روانشناسي نيز به صورت مشاوره بهره مند بوده است. همچنين اين گروه درصدد جذب اعضاي هيأت علمي تمام وقت با مدرك دكتراي تخصصي در زمينه هاي علوم اقتصادي و مديريت و برنامه ريزي استراتژيك و نيز كارشناسان تغذيه جامعه مي باشد.

چشم انداز:      

تدوين اولويت هاي پژوهشي و سياست هاي كوتاه مدت ، ميان مدت و بلند مدت در زمينه غذا و تغذيه و ارائه مشاوره تخصصي به سازمان هاي ملي و منطقه‌اي، پايش و ارزشيابي وضعيت تغذيه در جامعه، ارتقاء سطح علمي- پژوهشي اساتید، كارشناسان و دانشجويان مقاطع مختلف.

سیاست پژوهی و بررسی چالش های عدم اجرای سیاست ها و اسناد بالا دستی در جهت اصلاح و بهبود وضع موجود و نیز ارائه راهکارهای عملی

رسالت گروه:                                                        

 ايجاد مكانيسم هاي بهبود و ارتقاء پژوهش و آموزش در رفع تنگناهاي موجود تغذيه اي و طراحي و اجراي برنامه هاي استراتژيك انستيتو .

اهداف:

- شناسايي مسائل غذا و تغذيه در كشور و ارائه روشهاي مناسب جهت حل مشکلات
- تدارك مبناهاي علمي در زمينه مسائل غذا و تغذيه در كشور
- ايجاد ارتباط ميان مواضع علمي و سياست ها و برنامه هاي دولت به عنوان يك وظيفه ملي
- كاربرد مداوم و مؤثر تازه هاي علم و تكنولوژي در ايران و جهان در سيستم تصميم گيري و اجرايي كشور
- طراحي و برنامه‌ريزي سياست هاي امنيت غذا و تغذيه در سطوح مختلف جامعه
- جهت دادن به پژوهش در انستيتو و وارد كردن نتايج تحقيقات در قضاوت هاي علمي و تعيين اولويت هاي پژوهشي
- شناسائي نيازهاي پژوهشي و برقراری ارتباط با برنامه ريزي و اجرا در كشور
- تشويق وترغيب گروههاي پژوهشي انستيتو و مراكز علمي به پژوهش با رعايت اولويتهاي پژوهشي
- بررسي نقش تغذيه و صنايع غذايي به عنوان عاملي مهم در توسعه اقتصادي كشور
- بررسي شاخصهاي اقتصادي_اجتماعي و فرهنگي مؤثر در تغيير عادات و الگوي غذاي خانوار و نقش سازمانهاي دولتي ، غير دولتي و بين المللي در اين خصوص
- ايجاد هماهنگي در فعاليت هاي تحقيقاتي بخش هاي مختلف غذا و تغذيه ( مشاركت بين بخشي)
- بررسي و تدوين سيستم واحد پايش تغذيه كشور به ويژه در گروه هاي آسيب پذير جامعه.

برنامه ها:

 اجراي طرح هاي پژوهشي در زمينه هاي:
- برنامه پايش و ارزشيابي تغذيه جامعه
-  برنامه امنيت غذا و تغذيه در جامعه
 - ارزيابي و تدوين سياست هاي مكمل ياري و غني سازي ريز مغذي ها در كشور
-  نظام تغذيه اي گروه هاي آسيب پذير به ويژه كودكان و نوجوانان
 تاثير سياست هاي يارانه اي بر وضعيت تغذيه جامعه
دیگر فعالیتها شاملداوري مقالات و طرح هاي پژوهشي و  برگزاري كارگاه هاي آموزشي و پژوهشي براي اعضاي هيأت علمي،‌كارشناسان و دانشجويان مقاطع مختلف تحصیلات تكميلي

 
نام مدیر گروه: سرکار خانم دکتر فاطمه محمدی نصر آبادی

تلفن مستقیم:22086349

 

   دانلود فایل : اعضای هیئت علمی گروه پژوهشي تحقيقات سیاست گذاری و برنامه ريزي غذا و تغذيه.pdf           حجم فایل 130 KB
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
 انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  
آدرس:تهران،شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7
تلفن : 22357483 - 021
پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.