چهارشنبه ٠١ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
 
صفحه اصلي > درباره ما 
 
 

 

 

       

معرفی

الف.انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

انستيتو تحقيقات تغذيه­اي و صنايع غذايي کشور در تاريخ 27/8/1340 بر اساس تصويب نامه شماره 13698/15 هيئت وزيران با نام انستيتو خواربار و تغذيه ايران و آموزشگاه عالي وابسته به آن به صورت سازماني مستقل مرتبط با وزارت بهداري وقت تأسيس شد. هدف اساسي از تأسيس انستيتو خواربار و تغذيه ايران، تعيين خط مشي كلي تغذيه كشور بر پايه بررسي ها و تحقيقات بود. سپس در سال 1355، مجلس شوراي ملي سابق، قانون تشكيل انستيتو علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران را از تصويب گذراند و در نتيجه قانون اجازه تأسيس انستيتو خواربار و تغذيه ايران لغو و انستيتوي جديد جايگزين آن شد. تا سال 1365 انستيتو علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران وابسته به وزارت بهداري سابق بود و پس از آن همزمان با تشكيل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شهيد بهشتي پيوست. در سال 1370 مطابق با تحولات و پيشرفت هاي جهاني و تغيير نگرش پژوهشي، به موجب مصوبه مجلس شوراي اسلامي و تاييد شوراي نگهبان، سازمان جديدي به نام "انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي كشور" به صورت مؤسسه‌اي علمي و تحقيقاتي داراي استقلال مالي و شخصيت حقوقي و وابسته به دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تأسيس شد. به موجب اين مصوبه، انستيتو بار ديگر موقعيت رسمي خود را به عنوان يك انستيتوي ملي با استقلال حقوقي و مالي بازيافت.

چشم انداز:                         

1- تلاش در جهت تبديل شدنبه يكي از مؤسسات تحقيقاتي و علمي معتبر در عرصه ملی ،منطقه ای و جهاني.

به يك مرجع ملي دانشگاهي و تحقيقاتي در زمينه غذا و تغذيه.

به يك مرجع در علوم مرتبط با غذا و تغذيه.         

2- ادامه حركتبر مبناي فناوري اطلاعات  (Information Technology). همراه باكمك و مساعدت منابع انساني توسعه يافته.

رسالت:

سنجش وضعيت تغذيه جامعه ايران، شناسايي ، كمبودها، نارسايي‌ها و علل و ريشه‌هاي مشكلات و روند آنها در گروههاي مختلف سني و طبقات اجتماعي و مناطق جغرافيايي.

اهداف:

  • تهيه و تأمين مبناي علمي و اطلاعاتي براي كمك به سياستگذاري، برنامه‌ريزي و مديريت اجرايي در جهت تأمين نيازهاي غذايي مردم، تأمين و سلامت توسعه كشور.
  • تربيت متخصصين و كارشناسان مورد نياز براي پيشبرد علوم، طراحي، برنامه‌ريزي و مديريت بخشهاي فني، علمي و اجرايي كشور در ابعاد توليد، تبديل، مصرف غذا و سلامت جامعه
  • ايجاد آگاهي كافي و مستمر عمومي به منظور گسترش و هدايت فرهنگ غذايي و بهداشتي مناسب.

 

 

  

   دانلود فایل : تلفنnew.pdf           حجم فایل 176 KB
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
 انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  
آدرس:تهران،شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7
تلفن : 22357483 - 021
پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.