شنبه ٠٥ اسفند ١٣٩٦ - 
 
منو اصلی
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
» عضویت «
 
سیزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان
سیزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان در تاریخ ۲۵ لغایت۲۷ بهمن ۱۳۹۶ با همکاری انجمن علمی تغذیه کودکان ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی ایران، انجمن علمی تغذیه با شیر مادر ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید
 ١٣:٢٨ - جمعه ٢٧ بهمن ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
رویداد اینوتک سلامت 3 با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه
در راستای دستیابی به اهداف دانشگاههای نسل سوم و بهبود بهره وری از دانش و فناوری موجود، رویداد اینوتک سلامت 3 با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه در تاریخ 15-13 تیرماه سال 1397 برگزار می شود.
 ٠٩:٢٩ - دوشنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی و نهمین جشنواره شهاب
دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و )نهمین جشنواره شهاب R&D های برتر صنعت غذا) شامگاه چهارشنبه 18/11/1396 با هدف معرفی و تجلیل از پیشگامان عرصه تحقیق و توسعه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
 ١٢:٢٨ - چهارشنبه ١٨ بهمن ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، سال 1396
بیماریهای غیرواگیر روز به روز در سراسر جهان در حال افزایش هستند. و هر روز شمار زیادی از مردم دنیا در اثر ابتلا به انواع مختلف بیماریهای غیر واگیر سلامتی و جان خود را از دست داده و یا مبتلا به عوارضی می شوند که به ناچار باید تمام زندگی خود را با عوارض ناشی از آن سپری کنند.
 ١٠:٤٨ - سه شنبه ٢٦ دی ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
تجلیل از آقای دکتر امیرمحمد مرتضویان نماینده کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه
در مراسم بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی که دوشنبه 25 دی ماه با حضور معاونان ریاست جمهوری و وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برای پنجمین سال متوالی برگزیده شد و از دکتر امیر محمد مرتضویان سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویان تجلیل بعمل آمد.
 ١٣:٤٧ - دوشنبه ٢٥ دی ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dبا محوریت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور وهمکاری معاونت بهداشت وسازمان جهانی بهداشت
مراسم جشن پاییزی وجشنواره پژوهشی در انستیتو
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 65759
 بازدید امروز : 48
 کل بازدید : 189499
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0.14
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
 انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  
آدرس:تهران،شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7
تلفن : 22357483 - 021
پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.