×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

حضور فعال دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی در کنگره ملی و بین‌المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور

حضور فعال دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی در کنگره ملی و بین‌المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور

بیشتر
امضای تفاهم نامه همکاری بین المللی

امضای تفاهم نامه همکاری بین المللی

بیشتر
درخشش نام اساتید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان

درخشش نام اساتید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان

بیشتر
پیام تبریک ریاست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام تبریک ریاست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

بیشتر
پیام تبریک

پیام تبریک

بیشتر
برگزاری نشست صمیمانه ریاست انستیتو و دانشکده با اعضای هیات علمی آموزشی

برگزاری نشست صمیمانه ریاست انستیتو و دانشکده با اعضای هیات علمی آموزشی

بیشتر
آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده علوم تغذیه برگزار شد

آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده علوم تغذیه برگزار شد

بیشتر
نان فریز شده؛ راهکاری ساده برای کنترل بهتر قند خون

نان فریز شده؛ راهکاری ساده برای کنترل بهتر قند خون

بیشتر
پروژه های در حال انجام
+
پروژه های انجام شده
+
پروژه های امسال
+
پروژه های بین المللی
+
تنظیمات قالب