شنبه ٠٤ تير ١٤٠١ - 
1 2
 
منو اصلی
بروزرسانی
تاریخ آخرین بروز رسانی:1393/04/05
 
صفحه اصلي > اخبار 
 
 


  چاپ        ارسال به دوست

نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه تاکید کرد: مصرف نمک پتاسیم صرفا برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند.

دکتر سیده زهرا شریعت پناهی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی گفت: پتاسیم کلراید که آن را با نام نمک پتاسیم يا نمک رژيمي می شناسند در سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده و به عنوان جایگزیني برای نمک معمولی يا کلريد سديم استفاده مي‌شود.

 https://sbmu.ac.ir/index.jsp?siteid=518&fkeyid=&siteid=518&fkeyid=&siteid=198&pageid=45171&newsview=116485

 


١٤:٥٢ - چهارشنبه ٢٨ ارديبهشت ١٤٠١    /    عدد : ١١٦٧٢٥    /    تعداد نمایش : ٨٢


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
 انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  
آدرس:تهران،شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7
تلفن : 22357483 - 021
پست الکترونیک : nutrition@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.