چاپ ارسال به دوست |
نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه تاکید کرد: مصرف نمک پتاسیم صرفا برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند.
دکتر سیده زهرا شریعت پناهی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی گفت: پتاسیم کلراید که آن را با نام نمک پتاسیم يا نمک رژيمي می شناسند در سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده و به عنوان جایگزیني برای نمک معمولی يا کلريد سديم استفاده ميشود.
https://sbmu.ac.ir/index.jsp?siteid=518&fkeyid=&siteid=518&fkeyid=&siteid=198&pageid=45171&newsview=116485
|
١٤:٥٢ - چهارشنبه ٢٨ ارديبهشت ١٤٠١ / عدد : ١١٦٧٢٥ / تعداد نمایش : ٨٢ |
برای این خبر نظری ثبت نشده است ...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر 
خروج
|