پنج شنبه ٢٠ مرداد ١٤٠١ - 
1 2
 
منو اصلی
بروزرسانی
تاریخ آخرین بروز رسانی:1393/04/05
 
صفحه اصلي > اخبار 
 
 


خطر انتقال بیماری‌های متعدد از طریق برنجی که با فضله موش پخته شده
فضله موش ممکن است حاوی ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری زای متعددی باشد، اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بی‌تردید تمام برنج را باید دور بریزیم.
 شنبه ١٥ مرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
توسعه و ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و بومی ایران با مشارکت یونسکو
انعقاد تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی آموزشی و تحقیقاتی مابین کمیسیون ملی یونسکو-ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
 شنبه ١٥ مرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
تودیع و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع
جلسه تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع سابق و معارفه سرپرست جدید این معاونت با حضور اعضاء هیئت رییسه مورخ شنبه 1 مرداد ماه 1401 در دفتر ریاست انستیتو و دانشکده برگزار شد.
 سه شنبه ١١ مرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
رژیم غذایی در فیبرومیالژیا
فیبرومیالژیا یا درد مزمن عضلات شرایطی است که با درد و ناراحتی در عضلات، تاندون­ها و مفاصل تمام بدن و به طور خاص، ستون فقرات همراه است. علت این بیماری نامشخص است و درمان خاصی برای آن وجود ندارد.
 سه شنبه ١١ مرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>





پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
 انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  
آدرس:تهران،شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7
تلفن : 22357483 - 021
پست الکترونیک : nutrition@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.