مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی
مصرف شیرهای غیر پاستوریزه بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال دارد
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی اعلام کرد: مصرف شیرهای غیر پاستوریزه، امکان دارد بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال داشته باشد. اما اولویت ما سالم بودن شیر است و می توانیم از شیر پاستوریزه یا هموژنیزه با حفظ ارزش غذایی آن استفاده کنیم.مصرف شیر برای سلامت بدن ضروری است اما نوشیدن شیر فاسد یا آلوده می تواند باعث بیماری های خطرناکی شود.
استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه:
فرهنگ سازی کاهش قند، نمک و چربی در رستوران ها از اولویت های مهم است
استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه اعلام کرد: کاهش قند، نمک و چربی که یکی از اهداف بزرگ مهم وزارت بهداشت و درمان است و درنظر داشته که تا سال 2020 باید به این مسئله توجه می کردند، در تلاش هستیم تا از طرق مختلف مردم را به کاهش مصرف این موادغذایی تشویق کنیم.
مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر نداشته نباشیم
مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم. چرا که شیری که به عنوان نیم چرب مصرف می شود، 5/2 درصد چربی دارد و نمی تواند پالم داشته باشد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مصرف امگا3 در بیماران بهبودیافته مبتلا به کرونا توصیه می شود
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به نقش واسطه های اسیدهای چرب امگا3 در تضعیف ویروس آنفولانزا، هپاتیت و کاهش التهاب در بیماران مبتلا به کرونا، مصرف امگا3 در ابین بیماران پس از بهبود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مردم باید خواندن لیبل بر روی مواد غذایی را یاد بگیرند
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: آموزش مجازی فرصتی ایجاد می کند تا ما بتوانیم این امکان را فراهم کنیم، رقابت سالم در تدریس نیز شکل بگیرد.
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه خبر داد؛
شبیه سازی جمعیتی گزینه های سیاستی مختلف مرتبط با شیوع بیماری کووید 19 در ایران
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه اعلام کرد: شبیه سازی پیش بینی روندهای احتمالی و بررسی مداخلات سیاستی در مورد بیماری کووید 19 از 15 اسفندماه در حال اجرا است و طی دو ماه نتایج اولیه جهت استفاده آماده شده است.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد
اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال 99
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال 99 اشاره کرد و گفت: نتایج این طرح ملی را در سالجاری آنالیز می کنیم و گزارش نهایی را جهت استفاده سیاستگذاران و مدیران ارایه می دهیم.
مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی
تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد
مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد و اگربه توصیه کارشناسان و متخصصین تغذیه کودکان توجه شود، نیاز به کار خاصی در تغذیه کودکان در دوره کرونا نیست.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تمامی فعالیت های آموزشی، بصورت مجازی در حال برگزاری است
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: از زمان آغاز بحران کرونا تمامی فعالیت های آموزشی در دانشکده علوم تغذیه به صورت مجازی برگزار شده است و همچنان ادامه دارد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
افراد افسرده در بحران کرونا عصرها شیر نیمه گرم بنوشند
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: افرادی که در بحران کرونا دچار افسردگی و اضطراب شدهاند، بهتر است عصرها شیر نیمه گرم بنوشند و البته با توجه به شدت بیماری میتوانند مکمل استفاده کنند اما در مواردی همچون تپش قلب حتما باید مداخلههای روانشناسی و روانپزشکی صورت بگیرد.