طرح تحقیقاتی بررسی اثر ان-استیل سیستئین بر پیری سلولی و بیان فاکتورهای التهابی در آدیپوسیتهای تمایز یافته احشایی بزرگسالان چاق 1403/09/03 - 14:04 طرح تحقیقاتی اثر رژیم غذایی با کربوهیدرات کاهش یافته و مبتنی بر منابع با فیبر بالا بر شاخصهای تن سنجی، بیومارکرهای متابولیکی، میکروبیوتای دستگاه گوارش و اعتیاد غذایی در نوجوانان چاق مبتلا به اعتیاد غذایی 1403/09/03 - 14:02 برگزاری همایش خوراک سالم؛ از انتخاب تا مصرف 1403/07/30 - 09:53 بیش از دو میلیارد نفر در جهان هزینه رژیم غذایی سالم را ندارند 1403/07/30 - 09:52 مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی 1403/07/30 - 09:50 کارگاه منبت کاغذی (Quilling) 1403/07/30 - 09:49 معرفی محصول شرکت های مستقر در مرکز رشد 1403/07/22 - 10:55 تداوم همکاری انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور به عنوان همکار سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی برای هشتمین دوره متوالی 1403/07/14 - 14:27 همایش “خوراک سالم، از انتخاب تا مصرف” 1403/07/14 - 14:25 دانش آموزان را با غذاهای سالم آشنا کنید 1403/06/24 - 14:07
طرح تحقیقاتی بررسی اثر ان-استیل سیستئین بر پیری سلولی و بیان فاکتورهای التهابی در آدیپوسیتهای تمایز یافته احشایی بزرگسالان چاق 1403/09/03 - 14:04
طرح تحقیقاتی اثر رژیم غذایی با کربوهیدرات کاهش یافته و مبتنی بر منابع با فیبر بالا بر شاخصهای تن سنجی، بیومارکرهای متابولیکی، میکروبیوتای دستگاه گوارش و اعتیاد غذایی در نوجوانان چاق مبتلا به اعتیاد غذایی 1403/09/03 - 14:02
تداوم همکاری انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور به عنوان همکار سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی برای هشتمین دوره متوالی 1403/07/14 - 14:27