باقیمانده غذاهای کنسروی را چگونه نگهداری کنیم؟ 1402/10/28 - 10:28 جلوگیری از هدررفت نان؛ در گروی ترویج فرهنگ صحیح مصرف 1402/10/24 - 09:13 مراسم تقدیر از مدال آوران رقابت های ورزشی 1402/10/13 - 13:42 برگزاری جلسه ترجمان دانش در انستیتو 1402/10/13 - 13:37 بازدید از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان 1402/10/13 - 13:34 جلسه تقدیر از دست اندرکاران همایش”تغذیه و دیابت” 1402/10/13 - 13:31 نان خمیر ترش و ویژگی های آن 1402/10/13 - 13:28 درخشش نام اعضای هیئت علمی دانشگاه در بین دانشمندان برتر جهان 1402/10/09 - 09:01 بازدید جمعی از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1402/10/05 - 19:51 انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان 1402/10/04 - 08:55
بازدید جمعی از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1402/10/05 - 19:51
انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان 1402/10/04 - 08:55