
این گروه با هدف تدوین اولویتهای پژوهشی و سیاستهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در زمینه غذا و تغذیه و ارائه مشاوره تخصصی به سازمانهای ملی و منطقهای، پایش و ارزشیابی وضعیت تغذیه در جامعه، ارتقاء سطح علمی- پژوهشی کارشناسان و دانشجویان مقاطع مختلف و همچنین ایجاد مکانیسمهای بهبود و ارتقاء پژوهش و آموزش در رفع تنگناهای موجود تغذیهای و طراحی و اجرای برنامههای استراتژیک انستیتو ایجاد گردید.

دکتر عزیزالله زرگران
استادیار، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی
مدیر گروه
aziz.zargaran@gmail.com
CV
https://isid.research.ac.ir/Aziziollaah_Zargaraan

دکتر فاطمه اسفرجانی
دانشیار،دکترای تخصصی علوم بهداشتی
fesfarjani@hotmail.com
https://isid.research.ac.ir/Fatemeh_Esfarjani

دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی
دانشیار، دکترای تخصصی علوم تغذیه
f_mohammadi_2001@yahoo.com
https://isid.research.ac.ir/Fatemeh_Mohammadinasrabadi

دکتر مرجان عجمی
دانشیار، دکترای تخصصی علوم تغذیه

دکتر علی میلانی
استادیار، دکترای تخصصی سیاستهای غذا و تغذیه
alimilanibonab@gmail.com
CV
https://isid.research.ac.ir/Ali_MilaniBonab

محمدرضا خوش فطرت
کارشناس

فاطمه ذاکریی آهویی
مسئول دفتر


مرحومه ناهید سالارکیا
مربی، کارشناسی ارشد علوم تغذیه