×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/06/22 - 07:41
  • بازدید : 2
  • تعداد بازدید : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دبیرخانه ترویج اعتبار مالیاتی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، میزبان اولین کارگاه کشوری اصول طراحی پروژه های مشمول اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه ویژه صنعت غذا

 

 

با توجه به اجرایی شدن استفاده از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و با عنایت به نیاز مبرم صنعت غذا به آموزش در خصوص طراحی این پروژه ها، نخستین کارگاه تخصصی با گروه مخاطبان یک صنعت، در روز سه شنبه مورخ ۰۴/۰۶/۱۴۰۴ با حضور مدیران عامل، مدیران تحقیق و توسعه و مدیران مالی ۵۰ شرکت برتر صنایع غذایی کشور در سالن ابن سینا انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

در این کارگاه، دکتر سید امیرمحمد مرتضویان، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به پیشینه این انستیتو و با تاکید بر جایگاه صنعت غذا در سلامت و همچنین ایجاد اشتغال در جامعه، لزوم جهت دهی به فعالیت های تحقیق و توسعه و همسویی آنها با شواهد موجود در بیماری های غیر واگیر در کشور را ضروری دانستند.

 

 

همچنین در بخش دیگری از کارگاه، دکتر تیرنگ نیستانی مدیر گروه تحقیقات تغذیه این انستیتو با معرفی برنامه “خوراک، دارو است” آمادگی این انستیتو را در خصوص اجرای پروژه های تحقیق و توسعه مشمول اعتبار مالیاتی و به ویژه پروژه های دارای کارازمایی بالینی به منظور بررسی اثر بخشی پروژه ها تاکید نمودند.

 

 

در بخش دیگر این کارگاه، دکتر عزیزالله زرگران، مدیر توسعه فناوری و رییس مرکز رشد و نوآوری غذا و تغذیه این انستیتو با معرفی این قانون به عنوان یکی از فرصت های ایجاد شده در تاریخ ارتباط صنعت غذا و دانشگاه در کشور، فرایند بررسی این طرح ها در معاونت پژوهشی و فناوری انستیتو را اعلام نمودند.

در بخش اصلی کارگاه نیز مهندس تاج الدینی، کارشناس دبیرخانه ترویج اعتبار مالیاتی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با تشریح اهداف این قانون و بیان اصول طراحی پروژه های مشمول این معافیت، به پرسش های شرکت کنندگان در این خصوص پاسخ دادند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 160448
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب