پیام تبریک 1404/07/16 - 10:39 برگزاری نشست صمیمانه ریاست انستیتو و دانشکده با اعضای هیات علمی آموزشی 1404/07/16 - 10:26 آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده علوم تغذیه برگزار شد 1404/07/16 - 10:21 نان فریز شده؛ راهکاری ساده برای کنترل بهتر قند خون 1404/07/16 - 10:19 رییس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب شد 1404/06/22 - 07:44 انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دبیرخانه ترویج اعتبار مالیاتی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، میزبان اولین کارگاه کشوری اصول طراحی پروژه های مشمول اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه ویژه صنعت غذا 1404/06/22 - 07:41 ارزیابی نیترات و نیتریت ۳۰ برند پرمصرف آب بستهبندی در تهران 1404/06/22 - 07:35 نخستین “رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی” برگزار شد 1404/06/22 - 07:26 همایش روز جهانی ایمنی غذا 1404/03/12 - 08:56 تشکیل جلسه فنی سازی آرد با ویتامین D در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی 1404/03/12 - 08:53
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دبیرخانه ترویج اعتبار مالیاتی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، میزبان اولین کارگاه کشوری اصول طراحی پروژه های مشمول اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه ویژه صنعت غذا 1404/06/22 - 07:41