کسب عنوان “فرایند آموزشی برتر” در نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه 1404/02/20 - 11:37 انتخاب گروه تغذیه سلولی و مولکولی دانشکده علوم تغذیه در نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه 1404/02/20 - 11:36 برگزاری مراسم به مناسبت روز کارگر 1404/02/20 - 11:34 نقش تغذیه دوران بارداری در سلامت مادران و نوزادان 1404/02/20 - 11:33 مسابقات ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی 1404/02/20 - 11:31 به مناسبت نیمه شعبان 1403/11/27 - 11:40 نخستین جشنواره دانشجویی کشوری پژوهش و فناوری صبا (صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی) 1403/11/03 - 11:31 جلسه مشترک با مسئولان و پژوهشگران پژوهشگاه رویان 1403/11/03 - 11:27 اسیدهای چرب امگا ۳، نقش و منابع غذایی آنها 1403/11/03 - 11:24 شیرینکننده ها و تأثیر آنها بر تندرستی 1403/11/03 - 11:21
انتخاب گروه تغذیه سلولی و مولکولی دانشکده علوم تغذیه در نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه 1404/02/20 - 11:36
نخستین جشنواره دانشجویی کشوری پژوهش و فناوری صبا (صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی) 1403/11/03 - 11:31