استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی خبرداد:
تولید پروتئین تک یاخته از سوبسترای بومی ایران (ضایعات خرما)
استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی اعلام کرد:

استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی اعلام کرد:
با توجه به رشد 250 درصدی جمعیت (از 6/2 میلیارد به 7 میلیارد نفر) در 6 دهه گذشته چالش تامین منابع غذایی بشر از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. در صورت تداوم رشد با این نسبت، این عدد در سال 2042 به 9 میلیارد نفر می رسد.
به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر کیانوش خسروی دارانی با بیان این مطلب گفت: بر اساس گزارش منتشر شده توسط سازمان سلامت جهانی, بیماری های مرتبط با گرسنگی، و سوء تغذیه در کشورهای در حال توسعه بسیار رایج است و هر ساله 12 هزار نفر در اثر مشکلات ناشی از کمبود ماده غذایی مناسب جان خود را از دست می دهند. در حال حاضر به طور تقریبی 1 میلیارد نفر به تغذیه مناسب حاوی انرژی و پروتئین کافی دسترسی ندارند.کمبود پروتئین میتواند منجر به بسیاری از مشکلات مانند عدم رشد مناسب، ضعف ماهیچه ها و سیستم ایمنی شود.
نظر