×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/08/13 - 09:25
  • بازدید : 29
  • تعداد بازدید : 29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

درخشش نام اساتید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان

 

 

نام ۸ نفر از اساتید و پژوهشگران انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در زمره پژوهشگران پراستناد ۲ درصد جهان قرار گرفت. ضمن تبریک به پژوهشگران محترم، برایشان آرزوی سلامتی و توفق روز افزون داریم.

.

دکتر پروین میرمیران

 

دکتر مرجان عجمی دکتر کیانوش خسروی

دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی

 

دکتر آزیتا حکمت دوست دکتر رضا همایونفر
 
دکتر سیدمرضیه حسینی دکتر نسیم خورشیدیان  

.

به گزارش روابط عمومی، فهرست ۲۰۲۵ دانشگاه استنفورد تحت عنوان پژوهشگران پراستناد ۲ درصد جهان منتشر شد.

در این ارزیابی، با تحلیل داده‌های پایگاه اسکوپوس بر اساس روش‌شناسی ویژه‌ای، پژوهشگران پراستناد برتر جهان در یک پایگاه اطلاعاتی شناسایی و معرفی می‌شوند.

روش‌شناسی ابداع شده، مبتنی بر مجموعه‌ای از سنجه‌ها برای ارزیابی تاثیر استنادی پژوهشگران در رشته‌ها و حوزه‌های علمی مختلف است.

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 163239
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب