مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور رکورد زد!
انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای عملگر در راستای کمک به گسترش مرزهای دانش، افزایش اطلاعات و پژوهشهای مرتبط با زیست فناوری غذایی،
مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور رکورد زد!
انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای عملگر در راستای کمک به گسترش مرزهای دانش، افزایش اطلاعات و پژوهشهای مرتبط با زیست فناوری غذایی، نشر نتایج تحقیقات بدیع و ارزشمند در زمینه های نظری و کاربردی در شاخه های مختلف زیست فناوری غذایی، شناساندن فعالیتهای علمی پژوهشگران، توسعه و استحکام روابط علمی میان پژوهشگران ایران و سایر کشورها، که از سال ۲۰۱۵اقدام به انتشار مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی نمود؛ پس از ۲سال فعالیت توسط دو پایگاه معتبرWeb of Science™ Core Collection, Emerging Sources Citation Index (ESCI) و Scopus تایید شد. به گفته مشاور محترم کمیسیون نشریات این سرعت پیشرفت تاکنون در کمتر مجلهای در ایران و جهان به ثبت رسیده است.
در ماه می گذشته نیزCiteScoreTracker 2017 برای اولین بار اقدام به محاسبهCiteScore این مجله نمود و امتیاز ۱.۰۳را برای این وضعیت فعلی این مجله وزین گزارش نمود. https://www.scopus.com/sourceid/21100847272?origin=resultslist
موفقیت این مجله را به همه جامعه علمی کشور به خصوص دست اندرکاران آن تبریک گفته و امیدورام در سایه تلاش و کوشش همه جانبه امتیازات گزارش شده افزایش یابد و آرزوی سربلندی ایران عزیز را در همه عرصه های بین آلمللی داریم. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مجله مراجعه نمایند.
http://journals.sbmu.ac.ir/afb