×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/09/11 - 10:59
  • بازدید : 338
  • تعداد بازدید : 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست علمی و کارگاه (Total Diet Study (TDS

کارگاه و نشست علمی 5 روزه Total Diet Study از تاریخ 4 آذر ماه 96 تا 9 آذر ماه 96 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با ریاست آقای دکتر هدایت حسینی و حضور نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، کارشناسان سازمان غذا و دارو، محققان و اعضای هیئت علمی انستیتو تغذیه و نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان دامپزشکی برگزار گردید.


کارگاه و نشست علمی 5 روزه Total Diet Studyاز تاریخ 4 آذر ماه 96تا 9 آذر ماه 96در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با ریاست آقای دکتر هدایت حسینیو حضور نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، کارشناسان سازمان غذا و دارو، محققان و اعضای هیئت علمی انستیتو تغذیه و نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان دامپزشکی برگزار گردید.پیرو تفاهم نامه منعقد شده بین سازمان غذا و دارو و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور مقرر شد طرح Total Diet Studyجهت بررسی میزان در معرض قرارگیری خانوار تهرانی به عوامل خطرزایی همچون فلزات سنگین (که از طریق مواد غذایی وارد بدن می شوند) مورد بررسی قرار گیرد. نظر به اینکه این طرح برای نخستین بار در ایران انجام می شود با مشارکت دفتر سازمان بهداشت جهانی وزارت بهداشت ایران از نمایندگان بین المللی WHOکه در این زمینه تجاربی در اختیار داشتند دعوت به عمل آمد تا در قالب نشست علمی و کارگاه به بیان چالش ها و ارائه راهکارها در پیشبرد Total Diet Studyبپردازند.در کارگاه مذکور روش های نمونه برداری و آماده سازی نمونه ها برای آنالیز و معتبرسازی تجهیزات دستگاهی، بررسی خطرات ناشی از دریافت فلزات سنگین با استفاده از نرم افزار rivmو در نهایت Risk characterization، روش های عملی بکار رفته در اجرای طرح Total Diet Studyدر سایرکشورها ارائه شد.












  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 56382
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب