×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/08/05 - 09:44
  • بازدید : 154
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی خبرداد:

تولید پروتئین تک یاخته از سوبسترای بومی ایران (ضایعات خرما)

استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی اعلام کرد:




 



استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی اعلام کرد:



با توجه به رشد 250 درصدی جمعیت (از 6/2 میلیارد به 7 میلیارد نفر) در 6 دهه گذشته چالش تامین منابع غذایی بشر از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. در صورت تداوم رشد با این نسبت، این عدد در سال  2042 به 9 میلیارد نفر می رسد.



به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر کیانوش خسروی دارانی با بیان این مطلب گفت: بر اساس گزارش منتشر شده توسط سازمان سلامت جهانی, بیماری های مرتبط با گرسنگی، و سوء تغذیه در کشورهای در حال توسعه بسیار رایج است و هر ساله 12 هزار نفر در اثر مشکلات ناشی از کمبود ماده غذایی مناسب جان خود را از دست می دهند. در حال حاضر به طور تقریبی 1 میلیارد نفر به تغذیه مناسب حاوی انرژی و پروتئین کافی دسترسی ندارند.کمبود پروتئین میتواند منجر به بسیاری از مشکلات مانند عدم رشد مناسب، ضعف ماهیچه ها و سیستم ایمنی شود.


  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 97958
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب