×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/05/15 - 11:39
  • بازدید : 56
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توسعه و ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و بومی ایران با مشارکت یونسکو

انعقاد تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی آموزشی و تحقیقاتی مابین کمیسیون ملی یونسکو-ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی



  • تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی آموزشی و تحقیقاتی مابین کمیسیون ملی یونسکو-ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منعقد شد


  • این تفاهم نامه سه جانبه در مراسمی به امضای دکتر حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکتر امیرمحمد مرتضویان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور رسید.


  • در این مراسم دکتر حجت الله ایوبی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو-ایران گفت: اهمیت غذا و تغذیه امروز فقط برای تامین انرژی و تداوم زیستن نیست. غذا علاوه بر ابعاد فرهنگی دارای ابعاد سیاسی نیز است و نوع غذا و آداب غذایی نشان از هویت یک کشور دارد.


  • دکتر زالی رییس دانشگاه نیز غذا را یک کالای فرهنگی در نظام اجتماعی کشور برشمرد که ابزاری برای ترویج فرهنگ سلامت محسوب می شود.



 



https://sbmu.ac.ir/index.jsp?siteid=518&fkeyid=&siteid=518&pageid=42632&newsview=119366


  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 119423
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب