توسعه و ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و بومی ایران با مشارکت یونسکو
انعقاد تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی آموزشی و تحقیقاتی مابین کمیسیون ملی یونسکو-ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
تفاهمنامه همکاریهای مشترک علمی آموزشی و تحقیقاتی مابین کمیسیون ملی یونسکو-ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منعقد شد.
این تفاهم نامه سه جانبه در مراسمی به امضای دکتر حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکتر امیرمحمد مرتضویان رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور رسید.
در این مراسم دکتر حجت الله ایوبی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو-ایران گفت: اهمیت غذا و تغذیه امروز فقط برای تامین انرژی و تداوم زیستن نیست. غذا علاوه بر ابعاد فرهنگی دارای ابعاد سیاسی نیز است و نوع غذا و آداب غذایی نشان از هویت یک کشور دارد.
دکتر زالی رییس دانشگاه نیز غذا را یک کالای فرهنگی در نظام اجتماعی کشور برشمرد که ابزاری برای ترویج فرهنگ سلامت محسوب می شود.
https://sbmu.ac.ir/index.jsp?siteid=518&fkeyid=&siteid=518&pageid=42632&newsview=119366