افتتاح نخستین طرح پایلوت پلنت کشور در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
افتتاح نخستین طرح پایلوت پلنت کشور در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
نخستین طرح پایلوت پلنت کشور با حضور دکتر طریقت منفرد وزیر بهداشت، دکتر رخشانی معاون وزیر ، دکتر ابوالقاسمی رئیس دانشگاه و دکتر حاجی فرجی رئیس دانشکده یکشنبه ششم مردادماه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور رونمایی شد.
گام نخست راه اندازی ایستگاه های پژوهشی و برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه ای برداشته شد.
به گزارش روابط عمومی ا نستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور مرحله نخست برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه ای و راه اندازی ایستگاه های پژوهشی در استانهای مختلف توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با برگزاری کارگاه کشوری برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه ای توسط اعضاء محترم گروه تحقیقات تغذیه انستیتو آغاز شد.
در دانشکده علوم تغیه و صنایع غذایی بر گزار شد
جلسه هم اندیشی جهت راه اندازی دوره دکتری تخصصی سیاستگذاری غذا و تغذیه
در راستای راه اندازی اولین دوره دکتری تخصصی سیاستگذاری غذا و تغذیه در گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، جلسه هم اندیشی با حضور طراحان برنامه و مدرسان آتی آن با حضور اساتید مربوطه از دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی و دانشگاه الزهرا (س) در تاریخ 13 آذر در محل اتاق شوراي این دانشکده برگزار گردید.