×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :62
دریافت تاییدیه بین‌المللی اندازه‌گیری ویتامین D سرم توسط آزمایشگاه پژوهش‌های تغذیه‌ای

دریافت تاییدیه بین‌المللی اندازه‌گیری ویتامین D سرم توسط آزمایشگاه پژوهش‌های تغذیه‌ای

آزمایشگاه پژوهش‌های تغذیه‌ای انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برای چهارمین سال پیاپی موفق به دریافت تاییدیه بین المللی اندازه‌گیری ویتامین D از برنامۀ کنترل کیفی خارجی ویتامین D Vitamin D External Quality Assurance Scheme (DEQAS) شد.

اطلاعیه

اطلاعیه

انتخاب واحد ترم تابستانی96

اطلاعیه

اطلاعیه

اطلاعیه کارت امتحان

بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا وتغذیه

بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا وتغذیه

دومین نشست "تریبون بحث غذا و تغذیه" که بطور سالانه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می شود، با عنوان بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه در روز سوم خرداد 1396 برگزار شد.

نخستین ایده بازار غذا

نخستین ایده بازار غذا

نخستین ایده بازار غذا توسط گروه ایده بازار دانشگاه صنعتی امیر کبیر و با همکاری مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

مراسم بزرگداشت مقام استاد با حضور معاون فرهنگی دانشگاه
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد

مراسم بزرگداشت مقام استاد با حضور معاون فرهنگی دانشگاه

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و مقام استاد با حضور ریاست ، معاونان ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ، در تاریخ دوشنبه 11 اردیبهشت ماه با حضور معاون محترم دانشجویی – فرهنگی دانشگاه آقای دکتر خانی جزنی در تالار امام رضا (ع) برگزار شد .

افتتاح مرکز رشد

افتتاح مرکز رشد

مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشوربا حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، معاون بهداشتی وزیر و رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع کشور و فعالان بخش صنایع غذایی کشوردر مورخ۲ اردیبهشت ماه 1396مقارن با دومین روز هفته سلامت در محل این انستیتو افتتاح شد.

سازمان جهانی بهداشت

سازمان جهانی بهداشت

نشست هم اندیشی دکتر Sameen Seddiqi نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در روز بیست و هفتم فروردین ماه 1396 به اتفاق هیاتی از همکاران دفتر سازمان جهانی بهداشت و دکتر فیضی معاون بین الملل دانشگاه با مسئولین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای افزایش همکاری های بین المللی برگزار شد.

تنظیمات قالب