×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/02/11 - 12:17
  • بازدید : 99
  • تعداد بازدید : 98
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بزرگداشت

روز کارگر




 



به گزارش روابط عمومی، همزمان با فرا رسیدن روز جهانی کارگر مراسمی با حضور ریاست و معاون توسعه مدیریت و منابع انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد . در این مراسم که به منظور حفظ سلامت نیروی انسانی و رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت ویژه انجام شد، از زحمات کارکنان حوزه خدمات و پشتیبانی با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.


  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 104110
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب