×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/03/12 - 08:45
  • بازدید : 16
  • تعداد بازدید : 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

امضای تفاهم نامه میان اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

 

در تاریخ ۴ خرداد سالجاری تفاهم نامه همکاری میان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، رییس اتاق اصناف ایران و رییس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان “علم آوران کاسپین” مستقر در مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور (به عنوان رابط اجرایی) مبنی بر عملیاتی شدن بندهای زیر به امضاء رسید:

۱- برگزاری دوره های آموزشی برای اصناف رسته های غذایی توسط انستیتو

۲- تدوین حداقل ضوابط بهداشتی اصناف غذایی و اجرایی کردن آن در واحدهای داوطلب، به صورت تشویقی

۳- برگزاری همایش ها و نشست های هم اندیشی مشترک

۴- راه اندازی “دفتر مطالعات و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران”

 

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 157036
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب