×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/03/03 - 11:29
  • بازدید : 803
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا وتغذیه

دومین نشست "تریبون بحث غذا و تغذیه" که بطور سالانه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می شود، با عنوان بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه در روز سوم خرداد 1396 برگزار شد.


 دومین نشست "تریبون بحث غذا و تغذیه" که بطور سالانه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می شود، با عنوان بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه در روز سوم خرداد 1396 برگزار شد. در این نشست که دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو و دبیر علمی آن دکتر نسرین امیدوار بودند، اهمیت پرداختن به موضوع غذاهای بومی و سنتی را از منظرهای مختلف و به عنوان یک بسته مطالعه رشته ای مورد بحث قرار گرفت. محورهای اصلی این نشست عبارت بودند از، جنبه های فرهنگی و اجتماعی غذاهای سنتی، نقش نظام غذای سنتی در تامین محیط زیست پایدار، جایگاه غذاهای سنتی در تامین امنیت غذایی خانوار و در سلامت تغذیه ای کودکان و نهایتا میزان آنتی اکسیدانها بعنوان عوامل پیشگیری کننده از بیماریهای مزمن در گیاهان و میوه های وحشی و پرورشی بود. در خاتمه اهمیت توجه به ترجمان دانش بومی به عنوان راهبردی برای ارتقای تغذیه و سلامت مورد بحث قرار گرفت. لازم به ذکر است انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اجرای برنامه پژوهشی در حوزه غذاهای بومی و تغذیه را در اولویت پژوهشی خود قرار داده است. در این نشست بیش از 50 نفر از اعضای هیئت علمی و پژوهشگران حوزه علوم تغذیه، صنایع غذایی، سیاستگذاری غذا و تغذیه، مردم شناسی و مطالعات فرهنگی شرکت کردند.




  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 47778
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب