برگزاری «پنجمین همایش بینالمللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند»
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در سال تولید، دانشبنیان و اشتغالزایی با هدف ارتقای کمی و کیفی این دانش و تبادل علمی بین متخصصین حوزههای مربوطه در سطح ملی و فراملی، پنجمین همایش بینالمللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند را با شعار «میکروبیوم تا پروبیوتیک» برگزار کرد.
این همایش در محورهای مختلفی همچون «تاثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا بر حفظ وضعیت سلامت انسان»، «جنبههای فیزیولوژیکی و متابولیکی پروبیوتیک و میکروبیوتا در بدن انسان»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماریهای عفونی»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاریهای قلبی و عروقی»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاریهای مغز و اعصاب»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاریهای غدد درونریز»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاریهای نوزادان» و غیره برگزار شد.
امروزه نه تنها پروبیوتیکها در تغذیه انواع دام، طیور و آبزیان، بلکه به عنوان افزودنی و غنیساز در موادغذایی عملآوری و فرآوری شده برای تقویت، افزایش ماندگاری مواد مغذی در بدن ازجمله چربی، ازت، کلسیم و فسفر و… تحریک اشتها، سنتز پروتینها و ارتقای سلامت مصرفکنندگان نیز مورد استفاده قرار میگیرند. بنابراین توسعه این صنعت در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.
این کنگره نیز با هدف ارتقای صنعت پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در ایران با حضور جمعی از متخصصان، اساتید و فعالان این حوزه برگزار شد.
نظر