×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/11/21 - 09:13
  • بازدید : 1634
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری جلسه تکریم و معارفه معاونین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با حضور دکتر افشین زرقی

جلسه تکریم و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع، آموزشی و دانشجویی فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ 19/11/94 با حضور دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ریاست انستیتو و دانشکده ،معاونین قدیم و جدید و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی برگزار شد.


جلسه تکریم و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع، آموزشی و دانشجویی فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ 19/11/94 با حضور دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ریاست انستیتو و دانشکده ،معاونین قدیم و جدید و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی برگزار شد.



در ابتدای جلسه دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن خوشامدگویی و تبریک ایام الله دهه ی فجر ضمن اشاره به حضور تعداد 52 نفر عضو هیات علمی و حدود 700 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی تا دکتری و 5 دانشجو دکتری تخصصی پژوهشی و آزمایشگاه های مجهز در حوزه غذا و تغذیه و پایلوت پلنت، به ارائه مختصری از عملکرد سالانه پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور پرداخت.



دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضاء هیات علمی انستیتو و دانشکده با اشاره به ترسیم دوبال در این معاونت گفت: تغییر نام معاونت پژوهشی به تحقیقات و فناوری تنها تغییر یک نام نیست بلکه تغییر یک تفکر و روش اجرایی در مجموعه است و بر لزوم فعال نمودن هر چه بیشتر حوزه فن آوری تأکید کرد.



معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه از سایر اقدامات این معاونت به تشکیل اتاق فکر در حوزه معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه اشاره کرد و مبنای موفقیت را بر خرد جمعی عنوان نمود و افزود سعی مجموعه در معاونت تحقیقات و فن آوری ارائه طرح های تحقیقاتی مرتبط با طرح های پژوهشی و فن آورانه است ، که طرح ها بر اساس گروه بندی هایی چون طرح های حوزه روش های تشخیصی، حوزه سلامت و تکنولوژی پاک، حوزه روش های درمانی، دارو و مواد بیولوژیک، حوزه IT، حوزه صنایع غذایی و تغذیه و حوزه کار آزمایی بالینی پس از طرح و آماده سازی در شورای فن آوری این مدیریت از طریق مراکز رشد این معاونت که در آنجا امکاناتی چون آزمایشگاه ها و سایر تجهیزات وابسته در اختیار محقق و صاحب طرح و اندیشه قرار می گیرد که از جنبه ایده صرف به مرحله پیاده سازی و اجراء در می آید که با معرفی به بازار به تولید محصول، اشتغال و در نهایت تولید ثروت از علم می انجامد. بنابراین با این پروسه یک ایده می تواند از طریق مکانیسم های اجرایی که معاونت در اختیار محقق یا صاحب طرح فن آورانه قرار میدهد به مرحله تجاری سازی برسد. بر اساس نقشه ترسیمی، ایده ارائه شده اگر طرح تحقیقاتی باشد، باید مسیر تولید و انتشار علم را طی کند که به مدیریت تحقیقات ارائه می‌شود و در نهایت خروجی آن ارائه مقاله با کیفیت است.



وی خاطرنشان کرد: چنانچه ایده‌ای به هر دلیلی امکان مقاله شدن را نداشته باشد، ولی جنبه کاربردی داشته و طرح فناورانه باشد، به مدیریت فناوری این معاونت ارجاع داده می‌شود تا پس از بررسی وارد بخش فناوری (شرکت‌های دانش‌بنیان) و بازار شده و در مسیر تجاری سازی، تولید ثروت و اشتغال‌زایی قرار می‌گیرد.



معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در راستای این حمایت با اشاره به ارائه تسهیلات حمایتی به پژوهشگران گفت: در سال 94 تسهیلات حمایتی دانشگاه از مقالات کیفی حدود 100 درصد افزایش یافته است که افزایش حق‌التشویق مقالات، اعطای پژوهانه به پژوهشگران جوان زیر 35 سال، حمایت از پژوهشگران دارای h-indx بالا، حمایت از دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی، حمایت مالی از نشریات، افزایش تسهیلات شرکت در کنگره‌های خارج از کشور، حق‌التالیف کتاب و ترجمه و ... از آن جمله است.



وی توانمندسازی را نیز یکی دیگر از مهمترین برنامه‌های اجرایی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برشمرد که بر اساس آن برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی برای دانشجویان، اعضای هیات علمی و اساتید در دستور کار معاونت قرار گرفت است.



معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخش دیگری از سخنان خود نگاه دانشگاه به مسائل پژوهشی را نگاهی ملی با افقی بین‌المللی ترسیم نمود و با اشاره به سفر اخیر رییس دانشگاه به هلند از دانشگاه Wageningenمعتبرترین دانشگاه هلند به عنوان مدلی برای انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی یاد کرد و افزود این دانشگاه با داشتن چند مرکز تحقیقات و یک بیمارستان آموزشی بزرگ و بسیار مجهز با دارا بودن حدود 11 هزار دانشجو، رتبه ی یک را در میان دانشگاه های هلند دارا می باشد و براساس نظام رتبه بندی Times higher educationرتبه 47 جهان و 13 اروپا را دارد. بیشترین تحقیقات دانشگاه Wageningenدر زمینه سلامت غذا بوده که در این زمینه قطب علمی جهانی محسوب می شود.



در بخش دیگری از جلسه حاضران در این نشست نیز به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون موضوع جلسه پرداختند.



به عنوان حسن ختام رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن تقدیر از زحمات معاونین سابق توسعه مدیریت و منابع دکتر جلال الدین میرزای رزاز، معاون آموزشی جناب آقای دکتر عبدالرضا محمدی و معاون فرهنگی دانشجویی دکتر روح الله فردوسی در راستای تعالی مجموعه انستیتو و دانشکده، برای معاونین جدید دکتر عبدالرضا محمدی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر امیرمحمد مرتضویان به عنوان معاون آموزشی و کتایون پورولی به عنوان معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر روح الله فردوسی به عنوان مشاور اجرایی حوزه ریاست و دکتر جلال الدین میرزای رزاز به عنوان مشاور برنامه ریزی حوزه ریاست، در انجام مسوولیت جدید برای ایشان آرزوی توفیق کرد.



مراسم با اهدای لوح تقدیر، هدایا و احکام و در نهایت بازدید دکتر زرقی از آزمایشگاه ها و مجموعه ی پایلوت پلنت پایان پذیرفت.







پایان پیام



روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی


  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 28639
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب