برگزاری همایش خوراک سالم؛ از انتخاب تا مصرف
به مناسبت روز جهانی غذا در تاریخ سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ همایشی با عنوان خوراک سالم از انتخاب تا مصرف به همت واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، اهالی و ساکنان، اولیای دانش آموزان مدارس، سراهای محله، امنای مساجد ناحیه ۸ منطقه ۲ شهرداری تهران، دانشجویان و کارکنان انستیتو و دانشکده در سالن همایش های امام رضا (ع) کشور برگزار شد.
در ادامه اساتید برجسته تغذیه و صنایع غذایی به سخنرانی درباره معرفی فعالیت های کلینیک تغذیه و رژیم درمانی انستیتو، اصول آشپزی سالم و برچسب گذاری پرداختند و فیلم های آموزشی انیمیشن تولید شده با موضوع ” تغذیه سالم” توسط واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی انستیتو در سالن پخش شد.