×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/02/27 - 14:00
  • بازدید : 68
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی

تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد

مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد و اگربه توصیه کارشناسان و متخصصین تغذیه کودکان توجه شود، نیاز به کار خاصی در تغذیه کودکان در دوره کرونا نیست.


 



 





مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد و اگربه توصیه کارشناسان و متخصصین تغذیه کودکان توجه شود، نیاز به کار خاصی در تغذیه کودکان در دوره کرونا نیست.



به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، ناصر کلانتری با بیان این مطلب گفت: در دوران کرونا از خوراندن نوشابه های شیرین بخصوص گازدارها، فست فودها، تنقلات، انواع کیک ها، کلوچه ها، شکلات های مختلف و همه موادی که عمدتا قند ساده هستند، به فرزندان خودداری شود. قند ساده عارضه بیماری را برای بچه بیشتر می کند.



وی با بیان اینکه به مصرف میوه و سبزیجات را بیشتر از قبل باید در دوران کرونا به کودکان توجه داشته باشیم، بیان کرد: اینکه فقط با لیموشیرین و لیموترش ویتامین (سی) دریافت می کنیم، کافی نیست بلکه همه میوه ها از ویتامین (سی) برخوردار هستند.



مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: کودکان زیر دوسال باید مکمل ها را طبق پروتکل خود دریافت و  از تولد تا 2 سالگی، روزی 1500 واحد ویتامین (آ) و 400 واحد ویتامین (دی) مصرف کنند.



این استاد دانشگاه در ادامه افزود: کودکان از دو سالگی به طور معمول نیاز به مکمل خاصی ندارند مگر اینکه کمبود آن اثبات شده باشد. تنها مکملی که در پروتکل کشوری تاکید شده است، دریافت  ویتامین (دی) است که روزی 800 واحد کودکان بالای 2 سال تا 60 سال ضروری است تا کمبود آن در جامعه رخ ندهد.



وی در خصوص ابتلا به کووید 19 در سنین مختلف اظهارکرد: امکان کرونا در همه گروه های سنی وجود دارد به طوری که  در ابتدای شیوع کرونا، نوزاد 48 ساعته و نوزاد 15 روزه مبتلا به کرونا در جهان داشتیم و به ایران مرتبط نبود. اما نکته ای که در مورد کرونا و کودکان اهمیت دارد، این است که  بیماریهای زمینه ای بخصوص دیابت، فشارخون، قلبی و عروقی، خودایمنی ها، اختلالات کبدی، کلیوی ،ریوی و انسداد ریوی در کودکان می تواند عامل کرونا باشد.



مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی گفت: بیماری کرونا بیماریهای زمینه شدیدتر می کند تا جایی که می تواند منجر به فوت افراد شود.



کلانتری ادامه داد: شیوع کرونا در بین کودکان و بزرگسالان تقریبا مساوی است. اما هنوز در کل جهان گزارش مرگ کودکان ناشی از کرونا زیر 12 سال نداشتیم.



وی با بیان اینکه گاهی  خانواده ها متوجه ابتلای کودک به کرونا نمی شوند، اظهارکرد: کووید 19 اغلب در کودکان به شکل سرماخوردگی ساده خودرا نشان می دهد و خانواده ها متوجه ابتلای کودک به کرونا نمی شوند. البته این بی توجهی از یک نظر خوب است که استرس نمی گیرند و فکر می کنند فرزندشان سرما خورده است. اما بهتر است کودکان در دوران سرماخوردگی نیز به مدت دو هفته قرنطینه شوند و با بزرگترها دیدار نداشته باشند.



 کلانتری افزود: همه کودکانی که در دوره پاندمی کووید 19 قرار دارند، امکان دارد علایم سرفه، سرماخوردگی، تب، بی حالی و اسهال پیدا می کنند که در این دوران باید به رفتارهای اجتماعی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.




  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 93073
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب