حضور فعال دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی در کنگره ملی و بینالمللی دانشجویان علوم پزشکی کشور
بیستوششمین کنگره ملی و دوازدهمین کنگره بینالمللی دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور گسترده دانشجویان، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران از دانشگاههای مختلف کشور، از تاریخ ۳۰ مهر تا ۲ آبانماه توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار گردید.
این رویداد علمی با هدف تبادل تجربیات، ارائهی دستاوردهای پژوهشی، و ارتقای توان علمی و تحقیقاتی دانشجویان علوم پزشکی برگزار گردید و فرصتی ارزشمند برای تعامل و همافزایی میان پژوهشگران جوان فراهم آورد.
در این کنگره، سه نفر از دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حضور فعال داشتند. در میان آنان، خانم رضوان چهارلنگ با ارائهی پژوهش خود موفق به کسب عنوان ارائهی برتر کنگره شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
همچنین، دو نفر از دانشجویان این دانشکده نیز بهعنوان داوران علمی در ارزیابی آثار شرکتکنندگان نقش مؤثری ایفا کردند.

نظر