دکتر هدایت حسینی سرپرست دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور شد.
رییس جدید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر هدایت حسینی به عنوان سرپرست دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور منصوب و جایگزین دکتر حاجی فرجی شد. ضمن تقدیر از خدمات بی شائبه دکتر حاجی فرجی در مدت ریاست، این انتصاب را به دکتر حسینی تبریک گفته و برای ایشان از خداوند منان در مسئولیت جدید توفیق، سلامتی و بهروزی مسئلت می نماییم.
گزیده ای از سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی دکتر هدایت حسینی:
دارای مدرک تخصصی ایمنی و کنترل مواد غذایی از دانشگاه تهران در سال 1383
استاد پایه 18 گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
تدریس در زمینه ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی و سم شناسی مواد غذایی به مدت 15سال
استاد راهنمای 35 پایان نامه، اجرای 25 طرح تحقیقاتی، چاپ 49 مقاله علمی به زبان فارسی، چاپ 51 مقاله علمی پژوهشی به زبان انگلیسی ، ترجمه و تالیف 12 جلد کتاب
4 مورد ثبت اختراع تایید شده توسط بنیاد ملی نخبگان
معاون مدیرکل آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی وزارت بهداشت (1386-1381)
دو دوره معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی(1387- 1385) و(1392-1390)
دو دوره مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشت وزارت بهداشت ( شهریور 1386 تا آذر1389) و ( شهریور 1392 تا آذر 1394)
دبیر بورد تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت از 1393 تاکنون
عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران از سال 1393
تاکنون مشاور ریاست سازمان غذاو دارو در امور غذا از آذر سال 1394
نظر