×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/10/28 - 10:33
  • بازدید : 1325
  • تعداد بازدید : 32
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراسم تکریم و معارفه معاون پژوهشی و فن آوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت پژوهشی و فن آوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.




دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مراسم تکریم و معارفه معاون پژوهشی که صبح یکشنبه، بیست و هفتم دی ماه 1394 باحضور هیئت رییسه، مديران و اعضاء هیات علمی برگزار شد، با تشکر از حاضران در جلسه و تشکر و قدردانی از خدمات و تلاش های دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی درمدت تصدی مسئولیت معاونت پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و همچنین قدردانی از دکتر مرتضی عبداللهی به جهت قبول این مسئولیت، بر ایجاد زمینه های لازم جهت ارتقاء کیفی و کمی حوزه پژوهشی و فن آوری تاکید نمود و توضیح داد: در حوزه معاونت پژوهشی نیروی انسانی متخصص و ظرفیت های بالقوه خوبی برای ارتقاء پژوهش و نهادینه کردن فن آوری سلامت در حوزه غذا و تغذیه وجود دارد که باید تقویت و ریشه پیدا نماید. ما باید ساختار پژوهشی و در کنار آن حوزه فن آوری سلامت را تقویت کنیم تا بتوانیم از فرصت و تحولات پیش آمده بیشترین استفاده را برای ارتقاء انستیتو براساس رسالت های تعریف شده بنماییم.



ایجاد فرصت و مشارکت جمعی برای اعضاء هیئت علمی و کارکنان مجموعه برای تولید علم و تبدیل آن به فن آوری در حوزه غذا و تغذیه در راستای اقتصاد دانش بنیان براساس سیاست های کلی حوزه سلامت و جهاد علمی در کشور از وظایف حوزه پژوهش و فن آوری در انستیتو است که باید نهادینه شود و توسعه یابد.



پیش از سخنان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، دکتر ناصر کلانتری قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و مدیر گروه تغذیه ی جامعه ی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، نیز ضمن تشکر از زحمات دکتر محمدی نصرآبادی، عنوان نمود يك سازمان زماني مي تواند موفق باشد كه يك فضاي مشاركت جمعي حاصل شود چرا كه اين فضا باعث مي شود كه ما در راستاي اهداف عاليه اي قرار گیریم. همچنین ایشان دکترعبداللهی را گزینه مناسب بعنوان سرپرست حوزه معاونت پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام و اظهار امیدواری کرد با کمک اعضای هیئت علمی و کارشناسان در پست جدید بتواند انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور را به جایگاه واقعی پژوهشی خود برساند.



در ادامه دکتر محمدی نصرآبادی، با تقدیر از ‌مدیران و کارشناسان حوزه پژوهشی در دوران مسئولیت، گزارشی از دستاوردهای حوزه پژوهش در طول مدت دوسال و اندی فعالیت خود در سمت سرپرست معاونت پژوهشی را ارائه نمود.



در ادامه جلسه دکتر عبداللهی (سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور)، ضمن قدردانی از حسن اعتماد رئيس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و محول کردن این وظیفه به وی، به بیان پاره ای از برنامه ها و رویکردهای آتی ازجمله ،توسعه بسترهای پژوهشی،ارتباط با صنعت،برگزاری همایش ها و توجه به خرد جمعی پرداخت و ابراز امیدواری کرد بتواند در راه ارتقای پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گامهای مثبتی بردارد. وی از دکتر محمدی نصرآبادی به دلیل فعالیت‌ها و زحمات ایشان در حوزه ی پژوهشی در مدت تصدی نیز تشکر و قدردانی نمود. گفتنی است این مراسم با اهدای حکم سرپرست معاونت پژوهشی و فن آوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به دکتر مرتضی عبداللهی و لوح سپاس و هدیه به رسم تقدیر و یادبود به دکتر محمدی نصرآبادی به پایان رسید.



پایان پیام



روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور


  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 27803
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب