یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
کنگره سلامت و تغذیه کودکان و نوجوانان (یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران) از 14 تا 16 بهمن ماه 1394 با موضوعات روند رشد طبیعی و اختلالات آن، تغذیه در بیمارستان، راهنماهای غذایی و فعالیت فیزیکی در کودکان و نوجوانان، تغذیه با شیر مادر ، شیرهای مصنوعی ،رژیمی و مکمل ها، ایمنی عذا و سلامت تغذیه ای کودکان و نوجوانان با امتیاز باز آموزی با حضور چشمگیر متخصصان داخلی و خارجی ،کارشناسان وعلاقه مندان در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
کنگره سلامت و تغذیه کودکان و نوجوانان (یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران) از 14 تا 16 بهمن ماه 1394 با موضوعات روند رشد طبیعی و اختلالات آن، تغذیه در بیمارستان، راهنماهای غذایی و فعالیت فیزیکی در کودکان و نوجوانان، تغذیه با شیر مادر ، شیرهای مصنوعی ،رژیمی و مکمل ها، ایمنی عذا و سلامت تغذیه ای کودکان و نوجوانان با امتیاز باز آموزی با حضور چشمگیر متخصصان داخلی و خارجی ،کارشناسان وعلاقه مندان در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
در این کنگره تازه ترین یافته های حوزه سلامت و تغذیه کودکان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و گروه های تخصصی آخرین دستاوردهای علمی خود را در این زمینه در قالب سخنرانی کلیدی، مقاله، پوستر در سه روز برگزاری یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران ارائه نمودند.
در افتتاحیه این کنگره دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی از سیر صعودی کمبود ویتامین D، رشد سریع چاقی و کوتاهی قد کودکان زیر 5 سال در ایران ابراز نگرانی کرد، همچنین رییس کنگره سلامت و تغذیه کودکان از تدوین دستورالعمل های جدید وزارت بهداشت، برای جبران ویتامین D خبر داد و گفت دستور العمل جدیدی تدوین شده است که طی آن تجویز ویتامین D از سه روزگی برای نوزادان انجام می شود. مکمل یاری ویتامین D هم برای دختران از سال گذشته آغاز شد. دکتر سیاری عدم تعادل در مصرف انرژی و مصرف بی رویه فست فودها را از مهمترین عوامل چاقی کودکان ذکر کرد و افزود اگر پدر و مادری هر دو اضافه وزن داشته باشند به احتمال 80 درصد فرزندشان نیز به چاقی مبتلا خواهد شد.
در بخش دیگری از کنگره سلامت و تغذیه کودکان و نوجوانان دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در خصوص اهمیت برچسب گذاری مواد غذایی و نشانگر های راهنمای تغذیه ای سخنرانی نمود و به اهمیت برچسب گذاری در انتخاب الگوی غذایی مناسب مصرف کنندگان بویژه کودکان و نوجوانان و روند اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی اشاره داشتند.
دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت نیز در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مورد کمبود ریزمغذی ها در کودکان و کاهش بهره هوشی و کاهش ظرفیت کاری و سایر تبعات کمبود ریزمغذی ها در کودکان که زیرساخت های اجتماعی و اقتصادی جوامع را در خطر قرار می دهد، سخنرانی نمود و ایشان نیز مهم ترین علت بروز بیماریهای غیر واگیر را الگوی غذایی نامناسب دانست.
گفتنی است این کنگره با هدف برجسته کردن سلامت تغذیه کودکان و نوجوانان به منظور بهره مندي و جلب مشارکت ساير دستگاه هاي مربوطه در اين امر، برگزار شد، تا بتواند سنگ بناي اوليه تدوين سند ملي پيشگيري از سوء تغذیه را مستقر سازد تا گامي موثر در جهت سلامت آينده سازان ايران اسلامي و توسعه پايدار ميهن اسلامی بردارد.
پایان خبر
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور