بازدید جمعی از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1402/10/05 - 19:51 انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان 1402/10/04 - 08:55 درباره بهبوددهندههای نان چه میدانید؟ 1402/10/04 - 08:54 مراقب سلامتی خود در شب یلدا باشید 1402/10/04 - 08:53 نوزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان ۲۷ لغایت ۲۹ دیماه 1402/10/04 - 08:32 گسترش همکاریهای دانشگاه با بنیاد علمی فرهنگی ابوعلی سینا 1402/09/27 - 08:40 برگزاری کارگاه اصول مشاوره و ترویج تغذیه با شیرمادر، در تاریخ ۱۳ و ۱۴ آذر ماه 1402/09/27 - 08:39 بازدید دانشجویان صنایع غذایی دانشکده از مرکز بیوشیمی و بیوفیزیک (IBB) دانشگاه تهران 1402/09/27 - 08:37 یبوست و روشهایی برای رهایی از آن 1402/09/14 - 13:00 موفقیت دکتر نرگس شهبازپور در “سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت” 1402/09/14 - 12:59
بازدید جمعی از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1402/10/05 - 19:51
انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان 1402/10/04 - 08:55
بازدید دانشجویان صنایع غذایی دانشکده از مرکز بیوشیمی و بیوفیزیک (IBB) دانشگاه تهران 1402/09/27 - 08:37