مساعدت هیأت رییسه محترم دانشگاه در ارتقای اعضای هیأت علمی پژوهشی 1402/05/22 - 10:57 ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر مرتضی عبداللهی 1402/05/22 - 10:55 ارائه برنامه های فن آوری انستیتو در جلسه روسای بیمارستان های دانشگاه 1402/05/22 - 10:53 آشتی با صنعت؛ نیروی محرکه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم 1402/05/22 - 10:44 دیدار معاونان و مدیران انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه 1402/05/22 - 10:43 کسب مقام دوم کشوری در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت 1402/05/22 - 10:38 تغییر رنگ مواد غذایی؛ مضر یا بیزیان؟ 1402/05/22 - 10:34 نان حاوی آرد کامل سلامت افراد را بهبود میبخشد 1402/05/22 - 10:25 برگزاری سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی 1402/05/22 - 10:21 ژورنال کلاب گروه تغذیه جامعه 1402/05/22 - 10:18
دیدار معاونان و مدیران انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه 1402/05/22 - 10:43