هفتمین جلسه قرارگاه اجتماعی مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران 1402/11/04 - 08:15 ظرفیتسازی و هماندیشی در حوزه گردشگری سلامت در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور 1402/11/04 - 08:14 باقیمانده غذاهای کنسروی را چگونه نگهداری کنیم؟ 1402/10/28 - 10:28 جلوگیری از هدررفت نان؛ در گروی ترویج فرهنگ صحیح مصرف 1402/10/24 - 09:13 مراسم تقدیر از مدال آوران رقابت های ورزشی 1402/10/13 - 13:42 برگزاری جلسه ترجمان دانش در انستیتو 1402/10/13 - 13:37 بازدید از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان 1402/10/13 - 13:34 جلسه تقدیر از دست اندرکاران همایش”تغذیه و دیابت” 1402/10/13 - 13:31 نان خمیر ترش و ویژگی های آن 1402/10/13 - 13:28 درخشش نام اعضای هیئت علمی دانشگاه در بین دانشمندان برتر جهان 1402/10/09 - 09:01
هفتمین جلسه قرارگاه اجتماعی مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران 1402/11/04 - 08:15
ظرفیتسازی و هماندیشی در حوزه گردشگری سلامت در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور 1402/11/04 - 08:14