بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dبا محوریت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور وهمکاری معاونت بهداشت وسازمان جهانی بهداشت
نشست بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dدر انستیتو با حضور همکاران معاونت بهداشت وزارت بهداشت و پروفسور ابراهیم المدفا رییس سابق انجمن بین المللی علوم تغذیه (IUNS) و رییس دپارتمان تغذیه دانشگاه وین از طرف سازمان جهانی بهداشت در روز چهارشنبه بیست و نهم آذرماه 1396جهت تبادل نظر با محققان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و برنامه ریزی پایلوت غنی سازی آرد با ویتامین D ، در انستیتو برگزار شد.
مراسم جشن پاییزی وجشنواره پژوهشی در انستیتو
مراسم جشن پاییزی و روز پژوهش به مناسبت تجلیل از پژوهشگران وتشکل های دانشجویی دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشوردر روز دوشنبه 27 آذر ماه با حضور اساتید، همکاران ودانشجویان در انستیتو برگزار شد.
دورهمی دخترانه باگروه رگا
مراسم دورهمی دخترانه با حضور گروه رگا (راه بی پایان ) و به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان درتاریخ شنبه 25 آذر ماه در سالن آمفی تاتر دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد .
دوره آموزشی ارتقائ سطح آگاهی تشکیلاتی
دوره یک روزه آموزشی _ تشکیلاتی انجمن اسلامی دانشجویان در تاریخ پنجشنبه 23 آذر ماه 1396 با حضور 15 نفر از اعضای انجمن برگزار شد .
برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی
به همت بسیج دانشجویی خواهران دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از تولیدات داخلی و کالاهای با کیفیت ایرانی از تاریخ 17 الی 19 آذر ماه برپا شد.
نشست علمی و کارگاه (Total Diet Study (TDS
کارگاه و نشست علمی 5 روزه Total Diet Study از تاریخ 4 آذر ماه 96 تا 9 آذر ماه 96 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با ریاست آقای دکتر هدایت حسینی و حضور نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، کارشناسان سازمان غذا و دارو، محققان و اعضای هیئت علمی انستیتو تغذیه و نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان دامپزشکی برگزار گردید.
نشست توسعه همکاریهای علمی وفناوری انستیتوتحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور
جلسه ای با حضور دکتر دارایی مدیر کل آزمایشگاههای سازمان غذا ودارو، دکتر کبارفرد خانم دکتر میراحمدی، دکتر فردوسی، دکتر محمدی، مهندس مشایخ و دکتر حسینی در تاریخ29/8/96 برگزار شد.
برنامه سنجش سلامت دانشجویان ورودی مهر 96
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و انجام هماهنگی زمانی مناسب، برنامه سنجش سلامت دانشجویان برای دانشجویان ورودی مهر 96 دو رشته علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ شنبه و یکشنبه مورخ 13 و 14 آبان ماه در محل سایت دانشکده برگزار شد .
بزرگداشت اربعین حسینی
به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی و عزاداری سالار شهیدان ابا عبد الله الحسین(ع)، مراسمی با حضور اساتید دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم تغذبه و صنایع غذایی در تاریخ دوشنبه 8 آبان ماه در سالن آمفی تاتر امام رضا (ع) برگزار شد .
اولین جلسه مقدماتی کارگاه سواد رسانه ای
اولین جلسه (مقدماتی) ازکارگاه های آموزشی سواد رسانه ای به همت انجمن اسلامی دانشجویان و با هدف افزایش سطح آگاهی دانشجویان در زمینه رسانه های داخلی و خارجی در تاریخ دوشنبه 1 آبان 1396 در سالن آمفی تاتر برگزار گردید .