×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :60
دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی و نهمین جشنواره شهاب

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی و نهمین جشنواره شهاب

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و )نهمین جشنواره شهاب R&D های برتر صنعت غذا) شامگاه چهارشنبه 18/11/1396 با هدف معرفی و تجلیل از پیشگامان عرصه تحقیق و توسعه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، سال 1396

بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، سال 1396

بیماریهای غیرواگیر روز به روز در سراسر جهان در حال افزایش هستند. و هر روز شمار زیادی از مردم دنیا در اثر ابتلا به انواع مختلف بیماریهای غیر واگیر سلامتی و جان خود را از دست داده و یا مبتلا به عوارضی می شوند که به ناچار باید تمام زندگی خود را با عوارض ناشی از آن سپری کنند.

تجلیل از آقای دکتر امیرمحمد مرتضویان نماینده کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه

تجلیل از آقای دکتر امیرمحمد مرتضویان نماینده کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه

در مراسم بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی که دوشنبه 25 دی ماه با حضور معاونان ریاست جمهوری و وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برای پنجمین سال متوالی برگزیده شد و از دکتر امیر محمد مرتضویان سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویان تجلیل بعمل آمد.

بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین  Dبا محوریت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور وهمکاری معاونت بهداشت وسازمان جهانی بهداشت

بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dبا محوریت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور وهمکاری معاونت بهداشت وسازمان جهانی بهداشت

نشست بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dدر انستیتو با حضور همکاران معاونت بهداشت وزارت بهداشت و پروفسور ابراهیم المدفا رییس سابق انجمن بین المللی علوم تغذیه (IUNS) و رییس دپارتمان تغذیه دانشگاه وین از طرف سازمان جهانی بهداشت در روز چهارشنبه بیست و نهم آذرماه 1396جهت تبادل نظر با محققان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و برنامه ریزی پایلوت غنی سازی آرد با ویتامین D ، در انستیتو برگزار شد.

مراسم جشن پاییزی وجشنواره پژوهشی در انستیتو

مراسم جشن پاییزی وجشنواره پژوهشی در انستیتو

مراسم جشن پاییزی و روز پژوهش به مناسبت تجلیل از پژوهشگران وتشکل های دانشجویی دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشوردر روز دوشنبه 27 آذر ماه با حضور اساتید، همکاران ودانشجویان در انستیتو برگزار شد.

دورهمی دخترانه باگروه رگا

دورهمی دخترانه باگروه رگا

مراسم دورهمی دخترانه با حضور گروه رگا (راه بی پایان ) و به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان درتاریخ شنبه 25 آذر ماه در سالن آمفی تاتر دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد .

برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی

برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی

به همت بسیج دانشجویی خواهران دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از تولیدات داخلی و کالاهای با کیفیت ایرانی از تاریخ 17 الی 19 آذر ماه برپا شد.

نشست علمی و کارگاه (Total Diet Study (TDS

نشست علمی و کارگاه (Total Diet Study (TDS

کارگاه و نشست علمی 5 روزه Total Diet Study از تاریخ 4 آذر ماه 96 تا 9 آذر ماه 96 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با ریاست آقای دکتر هدایت حسینی و حضور نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، کارشناسان سازمان غذا و دارو، محققان و اعضای هیئت علمی انستیتو تغذیه و نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان دامپزشکی برگزار گردید.

تنظیمات قالب