چاقي يكي از مهمترين مشكلات سلامتي بشر در قرن حاضر است.
دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور میگوید چاقي يكي از مهمترين مشكلات سلامتي بشر در قرن حاضر است.
برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی و بهبود کیفیت و ایمنی انجمن های کره گیاهی و مینارین در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
جلسه شورای برنامه ریزی و بهبود کیفیت و ایمنی انجمن های کره گیاهی و مینارین در تاریخ دوشنبه 24 اسفند ماه 94 در دفتر دکتر هدایت حسینی ریاست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تشکیل گردید.
بازدید معاون تجاری سازی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دکتر محمود شیخ زین الدین معاون تجاری سازی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح چهارشنبه 5 اسفند ماه به اتفاق هیات همراه از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید به عمل آورد.
برگزاری جلسه تکریم و معارفه معاونین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با حضور دکتر افشین زرقی
جلسه تکریم و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع، آموزشی و دانشجویی فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ 19/11/94 با حضور دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ریاست انستیتو و دانشکده ،معاونین قدیم و جدید و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی برگزار شد.
گزارش تصویری: تست سلامت همزمان با ایام الله دهه فجر در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
همزمان با فرارسیدن 22 بهمن ماه سی وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اقدام به انجام تست سلامت شامل اندازه گیری فشارخون و قند خون برای معاونین و مدیران موسسه آموزش عالی علمی کاربردی شهرداری تهران، پرداخت که با استقبال قابل توجه کارکنان آن واحد روبرو گردید.
یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
کنگره سلامت و تغذیه کودکان و نوجوانان (یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران) از 14 تا 16 بهمن ماه 1394 با موضوعات روند رشد طبیعی و اختلالات آن، تغذیه در بیمارستان، راهنماهای غذایی و فعالیت فیزیکی در کودکان و نوجوانان، تغذیه با شیر مادر ، شیرهای مصنوعی ،رژیمی و مکمل ها، ایمنی عذا و سلامت تغذیه ای کودکان و نوجوانان با امتیاز باز آموزی با حضور چشمگیر متخصصان داخلی و خارجی ،کارشناسان وعلاقه مندان در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
امنيت غذايي، ارمغان همكاري انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سازمان تحقیقات کشاورزی وزارت جهاد كشاورزي
در راستاي همكاري مشترك و به منظور استفاده بهينه از پتانسيل موجود و ظرفيتها و تواناييهاي علمي- پژوهشي مقرر شد تفاهمنامه ای دو جانبهاي مابين انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سازمان تحقیقات کشاورزی منعقد شود.
همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با کانون گندم، آرد و نان در راستای ارتقاء سلامت نان در کشور
ارتقاء سلامت زنجیره تولید نان از گندم تا تولید آرد و نهایتا پخت نان از الویت های سلامت غذا از کشور است. با توجه به آنکه نان بالاترین سرانه مصرف مواد غذایی در کشور را دارد تاثیر آن بر سلامت احاد جامعه بسیار زیاد است و از الویت ویژه ای برخوردار است در این راستا انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان بخشی از وزارت بهداشت ...
نشست دکتر جمشید حاجتی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی
دكتر جمشيد حاجتي دبير شوراي آموزش علوم پايه پزشكي معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دکتر طالب دکتر طالب معاون دبیرخانه علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی دیدار کردند.
مراسم تکریم و معارفه معاون پژوهشی و فن آوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت پژوهشی و فن آوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.