×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :59
کاهش التهاب سلولهای کبدی بامصرف سیاه دانه در کبد چرب

کاهش التهاب سلولهای کبدی بامصرف سیاه دانه در کبد چرب

با توجه به شیوع روز افزون کبد چرب غیرالکلی نیاز به راهکارهایی جهت پیشگیری و درمان این بیماری روز به روز بیشتر احساس می شود چرا که عدم درمان بیماری منجر به پیشرفت آن به سمت سیروز کبدی می گردد که درمان آن تنها با روش های پیچیده ای مانند پیوند کبد مقدور می باشد.

زردآلو

زردآلو

زردآلو يكي از ميوه هاي خوش طعم و مغذي فصل تابستان است. البته انواع خشك و آماده مصرف آن نيز موجود است كه دسترسي به آنرا در ساير فصول سال ميسر مي سازد. زردآلوهاي تازه و پر رنگ تأمين كننده مقادير قابل توجهي بتاكاروتن (ماده پيش ساز ويتامين A) و پتاسيم براي بدن هستند. برگه هاي زردآلو نيز منبع بسيار غني از پتاسيم مي باشند.

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان  "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها"

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها"

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها" در روز چهارشنبه 29 خرداد 1398 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می گردد

تنظیمات قالب