برگزاری سومین رویداد ملی اینوتک سلامت
رویداد ملی اینوتک سلامت رویداد مهم کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت است که برای سومین بار در کشور با هدف محوری شکل گیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی در حوزه سلامت در محور امنیت و سلامت غذا و تغذیه توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آمورش پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور ، دانشگاه علوم پزشکی ایران و علوم بهزیستی و توانبخشی در محورهای فناوری اطلاعات در سلامت، فرصت های کارآفرینی در امنیت سلامت غذا و تغذیه، تجهیزات پزشکی و توانبخشی در تاریخ 14 لغایت 16 تیر ماه 1397 در محل بوستان گفتگو برگزار گردید.
مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور رکورد زد!
انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای عملگر در راستای کمک به گسترش مرزهای دانش، افزایش اطلاعات و پژوهشهای مرتبط با زیست فناوری غذایی،
برگزاری نشست یک روزه تغذیه و توسعه پایدار با تاکید بر نقش زنان و سازمان های مردم نهاد
سومین تریبون بحث غذا و تغذیه در با عنوان ” تغذیه و توسعه پایدار با تاکید بر نقش زنان و سازمان های مردم نهاد”در انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشوردر روز سه شنبه ۲۹خرداد ۱۳۹۷برگزار شد.
دیدار نماینده صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
نشست نماینده صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف)، دکتر ویل پارکس، به منظور گسترش فعالیتهای بین المللی روز سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه در انستیتو برگزار شد. در این نشست که مدیران برنامه های کلان انستیتو در زمینه کودکان و مادران به همراه نمایندگان معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز حضور داشتند، ابتدا جناب آقای دکتر هدایت حسینی ضمن خوشامد گویی, گفت: انستیتو تمایل و پتانسیل گسترش همکاریهای فیمابین در راستای ارتقاء سلامت جامعه رادارد.
ارائه خدمات رایگان مشاوره تغذیه و رژیم درمانی به مناسبت هفته سلامت
به مناسبت هفته سلامت و در راستای عینی و عملی پیام پوشش همگانی سلامت دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور افتخار دارد
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور میزبان ۴۰۰ کودک کار بود
جشن خیریه دانشجویی دلخند ویژه کودکان کار و بی سرپرست به همت موسسه خیریه دلخند و انستیتو
جشن خیریه دانشجویی دلخند ویژه کودکان کار و بی سرپرست به همت موسسه خیریه دلخند و انستیتو عصر پنجشنبه 17/12/96 در انستیتو برگزار گردید.
نشست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با دانشجویان و مسئولین دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
در این نشست که روز سه شنبه هفتم اسفند ماه 1396 برگزار گردید، دکتر کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر حسینی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اعضای هیأت رئیسه این دانشکده و مدیران حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه وجمعی از دانشجویان فعال این دانشکده در حوزه های پژوهشی، فرهنگی، صنفی و ورزشی شرکت داشتند.
اطلاعیه
اطلاعیه سومین تریبون بحث غذا و تغذیه
سومین تریبون بحث غذا و تغذیه در روز سه شنبه 29 خرداد ماه 97 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می گردد.
سیزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان
سیزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان در تاریخ ۲۵ لغایت۲۷ بهمن ۱۳۹۶ با همکاری انجمن علمی تغذیه کودکان ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی ایران، انجمن علمی تغذیه با شیر مادر ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید
رویداد اینوتک سلامت 3 با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه
در راستای دستیابی به اهداف دانشگاههای نسل سوم و بهبود بهره وری از دانش و فناوری موجود، رویداد اینوتک سلامت 3 با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه در تاریخ 15-13 تیرماه سال 1397 برگزار می شود.