فراخوان جذب و پذیرش ایده های نو آورانه
مهلت ارسال 7 بهمن 1399
در مرکز رشد و نوآوری های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد:
امضای تفاهم نامه همکاری انستیتو و" انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور"
جلسه امضای تفاهم نامه بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و" انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور
با شعار شکست کرونا در سایه پژوهش؛
جشنواره ابوریحان به عنوان یکی از مهمترین فعالیت ها در عرصه پژوهش و سلامت
بیست و یکمین دوره "جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی" همزمان با هفته پژوهش و با توجه به شیوع بیماری کرونا امسال به صورت مجازی برگزار شد
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛
جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور سرپرست انستیتو
جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید معاون توسعه و مدیریت منابع انستیتو و اعضای انجمن لبنی روز دوشنبه 99/10/8برگزار شد.
در "سومین جشنواره علمی زن و علم"؛
موفقیت عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
در سومین جشنواره ملی زن و علم( جایزه مریم میرزاخانی)
مصاحبه با فناور منتخب جشنواره ابوریحان بیرونی
کسب عنوان" فناور منتخب" عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی
خانم دکتر سوده رازقی جهرمی عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در "بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی" که با شعار شکست کرونا در سایه پژوهش برگزار شد، موفق به کسب عنوان "فناور منتخب" شد.
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:
افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3،سلنیوم، روی و آهن در ایام کرونا در خصوص شیوه های تغذیه ای که بتوان عملکرد سیستم ایمنی بدن را در ایام کرونا افزایش داد، برخورداری از تغذیه متعادل و متنوع و مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3، سلنیوم، روی و آهن ضروری است.
کسب عنوان " دانشجوی منتخب" توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در" بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی"
کسب عنوان " دانشجوی منتخب" توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در" بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی"
کسب عنوان "فناور منتخب” توسط دکتر سوده رازقی جهرمی
عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کسب عنوان "فناور منتخب” توسط دکتر سوده رازقی جهرمی ،عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه کشور هستند
رسانه ها ، صدا و سیما، شبکه های اجتماعی و شبکه های مختلف اطلاع رسانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می توانند نسبت به نحوه خرید و انتخاب صحیح مواد غذایی سالم و مغذی، آگاهی لازم را انجام دهند.