×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :41
جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور سرپرست انستیتو
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛

جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور سرپرست انستیتو

جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید معاون توسعه و مدیریت منابع انستیتو و اعضای انجمن لبنی روز دوشنبه 99/10/8برگزار شد.

کسب عنوان" فناور منتخب" عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی
مصاحبه با فناور منتخب جشنواره ابوریحان بیرونی

کسب عنوان" فناور منتخب" عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی

خانم دکتر سوده رازقی جهرمی عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در "بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی" که با شعار شکست کرونا در سایه پژوهش برگزار شد، موفق به کسب عنوان "فناور منتخب" شد.

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:

افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3،سلنیوم، روی و آهن در ایام کرونا در خصوص شیوه های تغذیه ای که بتوان عملکرد سیستم ایمنی بدن را در ایام کرونا افزایش داد، برخورداری از تغذیه متعادل و متنوع و مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3، سلنیوم، روی و آهن ضروری است.

کسب عنوان " دانشجوی منتخب" توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در" بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی"

کسب عنوان " دانشجوی منتخب" توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در" بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی"

کسب عنوان " دانشجوی منتخب" توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در" بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی"

رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه کشور هستند
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه کشور هستند

رسانه ها ، صدا و سیما، شبکه های اجتماعی و شبکه های مختلف اطلاع رسانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می توانند نسبت به نحوه خرید و انتخاب صحیح مواد غذایی سالم و مغذی، آگاهی لازم را انجام دهند.

16 آذر

16 آذر

روز دانشجو گرامی باد

پیام دکتر مرتضویان سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

پیام دکتر مرتضویان سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

افتخار ملی، از خرمن شما دانشجویان خوشه می چیند و عزت و سربلندی، از آبی عزم و نشاط آسمان شما می بارد. فرداهای سبز، دست امید به دامان شما دراز کرده و نیازهای فردا چشم انتظار به تلاش بی درنگ و خستگی گریز شما دوخته اند.

تنظیمات قالب