تقدیر از دو نفر از اعضای هیئت علمی
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
با مشارکت ۱۵ هزار نفر و ثبت بیش از ۳۱ هزار اثر
تمدید مهلت ارسال آثار تا ۱۴ فروردینماه
عنوان وبینار آموزشی رایگان :
« معرفی برنامه های حمایتی از شرکت های دانش بنیان»
برگزاری دومین جلسه همکاری مشترک در دانشکده مجازی،
آموزش پزشکی و مدیریت علوم پزشکی شهید بهشتی
شهادت جانگداز
حضرت موسی کاظم ( ع )
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛
جلسه کمیته مشورتی واحد آموزش همگانی و ترجمان دانش
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛
دومین جلسه " کار گروه تدوین برنامه ملی کاهش اسید چرب ترانس در مواد غذایی"
بیماری مزمن کلیوی
به مناسبت روز جهانی کلیه سال 2021
15 اسفند
روز درختکاری مبارک باد
با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
فاز 3 مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افتتاح شد.