×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :35
در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
موفقیت مجله دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

به گزارش روابط عمومی، مجله علمی –پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، حائز رتبه برتر در میان مجلالت علوم پزشکی کشور شد.

جلسه بسیج ملی تغذیه سالم
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛

جلسه بسیج ملی تغذیه سالم

جلسه بسیج ملی تغذیه سالم با حضور دکتر محمدرضا مسجدی رئیس شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر،

مهلت ارسال 7 بهمن 1399
فراخوان جذب و پذیرش ایده های نو آورانه

مهلت ارسال 7 بهمن 1399

در مرکز رشد و نوآوری های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

امضای تفاهم نامه همکاری انستیتو و" انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور"
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد:

امضای تفاهم نامه همکاری انستیتو و" انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور"

جلسه امضای تفاهم نامه بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و" انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور

جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور سرپرست انستیتو
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛

جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور سرپرست انستیتو

جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید معاون توسعه و مدیریت منابع انستیتو و اعضای انجمن لبنی روز دوشنبه 99/10/8برگزار شد.

کسب عنوان" فناور منتخب" عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی
مصاحبه با فناور منتخب جشنواره ابوریحان بیرونی

کسب عنوان" فناور منتخب" عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی

خانم دکتر سوده رازقی جهرمی عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در "بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی" که با شعار شکست کرونا در سایه پژوهش برگزار شد، موفق به کسب عنوان "فناور منتخب" شد.

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:

افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3،سلنیوم، روی و آهن در ایام کرونا در خصوص شیوه های تغذیه ای که بتوان عملکرد سیستم ایمنی بدن را در ایام کرونا افزایش داد، برخورداری از تغذیه متعادل و متنوع و مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3، سلنیوم، روی و آهن ضروری است.

تنظیمات قالب