×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :62
مصرف  امگا3

مصرف امگا3

مینا کاویانی مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مورد مصرف امگا 3 گفت: اسیدهای چرب امگا3، دسته ای از اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری هستند که چون بدن ما قادر به ساختن همه آنها به مقدار کافی نیست، باید حتماً از طریق غذا وارد بدن ما بشوند. کاویانی در مورد اهمیت ونقش اسیدهای چرب امگا 3 در بدن گفت:

برگزاری مراسم روز پژوهش در انستیتو

برگزاری مراسم روز پژوهش در انستیتو

در آستانه روز پژوهش مراسمی با حضور اساتید، دانشجویان وپرسنل دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی در تاریخ 19/9/97 در انستیتو برگزار گردید.

برگزاری سمینار سواد غذا و تغذیه در انستیتو تحقیقات تغذیه

برگزاری سمینار سواد غذا و تغذیه در انستیتو تحقیقات تغذیه

در روز چهارشنبه 14 آذر سال 1397 سمینار سواد غذا و تغذیه، بمنظور آشنایی ذینفعان آن با نتایج طرح جامع تبیین، ابزارسازی و ارزیابی وضعیت سواد غذا و تغذیه در کودکان و نوجوانان کشور در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غایی کشور برگزار شد.

عنوان روز دانشجو

عنوان روز دانشجو

مراسم گرامیداشت روز دانشجوبا حضور ریاست دانشکده، معاونین، دانشجویان و کارکنان دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی درروز دوشنبه 12/9/97در تالار امام رضا(ع)دانشکده از ساعت 12-10 برگزار گردید.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو

مراسم گرامیداشت روز دانشجو

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور ریاست دانشکده ،معاونین ،دانشجویان و کارکنان دانشکده تغذیه و صنایع علوم غذایی در روز دوشنبه 12/9/97در سالن امام رضا(ع) دانشکده از ساعت 10 تا12 بر گزار گردید.

روز جهاني ديابت

روز جهاني ديابت

روز جهانی دیابت هر سال در روز 14 نوامبر برابر با 23 آبان ماه، سالروز تولد سر فردریک بانتینگ که به همراه چارلز بست در سال 1922 م. انسولین را کشف کرد، گرامی داشته می شود. روز جهانی دیابت در سال 1991 توسط فدراسیون بین المللی دیابت و سازمان بهداشت جهانی در پاسخ به افزایش نگرانی درباره تشدید تهدید سلامتی توسط بیماری دیابت پایه گذاری شد. این روز با گذر از تصویب سازمان ملل در سال 2006 م. یک روز جهانی شناخته شد.

جشنواره غذاهای بومی

جشنواره غذاهای بومی

مراسم جشنواره غذاهای بومی به مناسبت 16 اکتبر"روز جهانی غذا" و همچنین هفته ی سلامت روان با شعار :دانشجوو سبک غذایی سالم"دردانشکده تغذیه با حضور دانشجویان از کلیه دانشکده های علوم پزشکی در غالب 15گروه دانشجویی و دانشجویی کارمندی برگزار گردید .

برگزاری کارگاه بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد در کشور

برگزاری کارگاه بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد در کشور

این کارگاه سه روزه توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با همکاری دفتر بهبود تغذیه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از 15 لغایت 17 مهر ماه 1397 از 8 صبح الی 16 بعدازظهر با حضور کلیه مدیران گروه بهبود تغذیه جامعه و کارشناسان مسئول تغذیه معاونت های بهداشتی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شد.

تنظیمات قالب