آکریل آمید
دکتر لیلا میر مقتدایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درمورد مواد غذایی حاوی آکریلآمید گفت:
افراد گیاه خوار مطلق در معرض خطر کم خونی
کم خونی پرنیشز یک اختلال خونی ناشی از کمبود ویتامین B12است که با عدم توانایی بدن برای مصرف و استفاده مناسب از ویتامینB12 که برای تولید گلبولهای قرمز ضروری است، مشخص می شود. بیماری پرنیشز یک اختلال خودایمنی است و برخی از افراد به شکل ژنتیکی، مستعد ابتلا به این اختلال هستند.
انجام مرحله اولطرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار وفرد در کشور
دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور اجرای مرحله اول طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی خانوارهای ایرانی را اعلام کرد.
مصرف امگا3
مینا کاویانی مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مورد مصرف امگا 3 گفت: اسیدهای چرب امگا3، دسته ای از اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری هستند که چون بدن ما قادر به ساختن همه آنها به مقدار کافی نیست، باید حتماً از طریق غذا وارد بدن ما بشوند. کاویانی در مورد اهمیت ونقش اسیدهای چرب امگا 3 در بدن گفت:
كنگره تغذيه كودكان و نوجوانان
كنگره تغذيه كودكان و نوجوانان ٣-٥ بهمن ماه برگزار مي گردد.
برگزاری مراسم روز پژوهش در انستیتو
در آستانه روز پژوهش مراسمی با حضور اساتید، دانشجویان وپرسنل دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی در تاریخ 19/9/97 در انستیتو برگزار گردید.
برگزاری سمینار سواد غذا و تغذیه در انستیتو تحقیقات تغذیه
در روز چهارشنبه 14 آذر سال 1397 سمینار سواد غذا و تغذیه، بمنظور آشنایی ذینفعان آن با نتایج طرح جامع تبیین، ابزارسازی و ارزیابی وضعیت سواد غذا و تغذیه در کودکان و نوجوانان کشور در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غایی کشور برگزار شد.
عنوان روز دانشجو
مراسم گرامیداشت روز دانشجوبا حضور ریاست دانشکده، معاونین، دانشجویان و کارکنان دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی درروز دوشنبه 12/9/97در تالار امام رضا(ع)دانشکده از ساعت 12-10 برگزار گردید.
مراسم گرامیداشت روز دانشجو
مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور ریاست دانشکده ،معاونین ،دانشجویان و کارکنان دانشکده تغذیه و صنایع علوم غذایی در روز دوشنبه 12/9/97در سالن امام رضا(ع) دانشکده از ساعت 10 تا12 بر گزار گردید.
روز جهاني ديابت
روز جهانی دیابت هر سال در روز 14 نوامبر برابر با 23 آبان ماه، سالروز تولد سر فردریک بانتینگ که به همراه چارلز بست در سال 1922 م. انسولین را کشف کرد، گرامی داشته می شود. روز جهانی دیابت در سال 1991 توسط فدراسیون بین المللی دیابت و سازمان بهداشت جهانی در پاسخ به افزایش نگرانی درباره تشدید تهدید سلامتی توسط بیماری دیابت پایه گذاری شد. این روز با گذر از تصویب سازمان ملل در سال 2006 م. یک روز جهانی شناخته شد.