خطر انتقال بیماریهای متعدد از طریق برنجی که با فضله موش پخته شده
فضله موش ممکن است حاوی ویروسها و باکتریهای بیماری زای متعددی باشد، اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بیتردید تمام برنج را باید دور بریزیم.
توسعه و ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و بومی ایران با مشارکت یونسکو
انعقاد تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی آموزشی و تحقیقاتی مابین کمیسیون ملی یونسکو-ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
تودیع و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع
جلسه تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع سابق و معارفه سرپرست جدید این معاونت با حضور اعضاء هیئت رییسه مورخ شنبه 1 مرداد ماه 1401 در دفتر ریاست انستیتو و دانشکده برگزار شد.
رژیم غذایی در فیبرومیالژیا
فیبرومیالژیا یا درد مزمن عضلات شرایطی است که با درد و ناراحتی در عضلات، تاندونها و مفاصل تمام بدن و به طور خاص، ستون فقرات همراه است. علت این بیماری نامشخص است و درمان خاصی برای آن وجود ندارد.
امر به معروف و نهی از منکر
با حکمت و اندرز نیکو به راه پرودگارت دعوت کن
درباره مگس های میوه، مورچه های عسل و ارتباط با قالا با کم خونی بیشتر بدانید!
دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی درباره خوردن تصادفی مگس های ریز اطراف میوه، مورچه های داخل ظرف عسل و ارتباط باقالا با ابتلا و یا درمان کم خونی مواردی را مطرح کرد.
چگونه با تغذیه صحیح، افت قند خون را دربیماران دیابتی مدیریت کنیم؟
افت قند خون (هیپوگلیسمی) زمانی اتفاق می افتد که سطح قند خون بسیار پایین باشد. دلایل گوناگونی برای وقوع آن وجود دارد، شایع ترین علت افت قند خون در بیماران دیابتی ممکن است بعد از تزریق انسولین یا مصرف داروهای کاهنده قند خون به دلیل مصرف ناکافی مواد غذایی و یا ورزش شدید باشد.
امنیت غذایی و راهکارهای دستیابی به آن
جهان 8 میلیاردی: به سوی آیندهای انعطافپذیر برای همه - استفاده از فرصتها و تضمین حقوق و انتخاب برای همه
مصرف کنندگان داروی وارفارین به چه مواردی درباره رژیم غذایی باید توجه کنند؟ (بخش دوم)
دکتر غزاله اسلامیان استادیار دانشکده علوم تغذیه گفت: بیماران باید داروها را طبق دستور پزشك مصرف نمایند و به تداخلات دارویی و غذایی نیز توجه ویژه داشته باشد. یکی از داروهایی که تداخلات غذایی مهمی دارد داروی وارفارین (کومارین/کومادین) است.
پنج باور رایج اشتباه تغذیه ای؛ از سلامت نان سنگک تا روغن دنبه
دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه هدف از رژیمهای غذایی باید ارتقای سلامت و نه صرفا کاهش وزن باشد، به بیان رایج ترین باورهای تغذیه ای و خطرناک پرداخت.