راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی در منزل
دکتر آرزو حقیقیان استادیار گروه تغذیه جامعه دانشکده در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی: کاهش دورریز مواد غذایی را از جنبههای مختلف برای بشر و محیط زیست اطرافش مفید و حیاتی عنوان کرد.
نمکهای رنگی خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد
دکتر غزاله اسلامیان در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به اینکه نمکهای دیگری به غیر از نمک ید دار تصفیه شده در بازار وجود دارد، اظهار کرد: نمکهایی با فرمها و نامهای مختلف مثل سنگ نمک، نمک صورتی و آبی و یا نمک دریا از جمله آن است که با اهداف تجاری به فروش میرسد.
تاثیر مصرف پروتئینهای گیاهی در کاهش خطر مرگ زودرس
دکتر مرجان باژن استادیار و عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی گفت: امروزه افراد زیادی د رجهان علاقمند به پیروی از رژیمهای گیاهخواری یا وگان (vegan) و کاهش مصرف محصولات حیوانی شده اند.
تقش تغذیه در کنترل فشار خون بارداری
دکتر غزاله اسلامیان فشار خون بارداری را یکی از مشکلات دوران بارداری برشمرد که تغذیه در کنترل این بیماری و پیادمدهای ناشی از آن موثر است.
انعقاد تفاهم نامه همکاریهای انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
همکاریهای انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزایش مییابد.
ارتقا مرتبه علمی
ارتقا مرتبه علمی خانم دکتر سارا سهراب وندی را به استادی پژوهشی تبریک عرض می نمائیم.
ارتقا مرتبه علمی
ارتقا مرتبه علمی خانم دکتر زهرا هادیان را به دانشیاری پژوهشی تبریک عرض می نمائیم.
خطر انتقال بیماریهای متعدد از طریق برنجی که با فضله موش پخته شده
فضله موش ممکن است حاوی ویروسها و باکتریهای بیماری زای متعددی باشد، اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بیتردید تمام برنج را باید دور بریزیم.
توسعه و ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و بومی ایران با مشارکت یونسکو
انعقاد تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی آموزشی و تحقیقاتی مابین کمیسیون ملی یونسکو-ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
تودیع و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع
جلسه تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع سابق و معارفه سرپرست جدید این معاونت با حضور اعضاء هیئت رییسه مورخ شنبه 1 مرداد ماه 1401 در دفتر ریاست انستیتو و دانشکده برگزار شد.