×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :23
برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟

برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟

دکتر نسرین امیدوار استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با بیان اینکه آلاینده های موجود در هوای آلوده، از عواملی هستند که باعث بروز اکسایش در بدن ما می شوند، گفت: بنابراین باید غذاهایی را مصرف کنیم که به مقدار کافی آنتی اکسیدان داشته باشند و به سیستم ایمنی ما برای مقابله با شرایط کمک کنند.

جلسه تودیع و معارفه مسئول حراست

جلسه تودیع و معارفه مسئول حراست

جلسه تکریم و معارفه مسئول حراست انستیتو و دانشکده مورخ شنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۱ در دفتر ریاست انستیتو و دانشکده برگزار شد.

اهمیت رژیم غذایی در تکمیل زنجیره درمان پس از جراحی

اهمیت رژیم غذایی در تکمیل زنجیره درمان پس از جراحی

دکترغزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، گفت: بر اساس یافته‌های مطالعات، میزان مرگ و میر در بیمارانی که در شرایط سوء تغذیه بعد از عمل جراحی قرار می‌گیرند حدود۳۳ درصد است.

سلامت قلب، در گرو نوشیدن آب کافی

سلامت قلب، در گرو نوشیدن آب کافی

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌ و گو با خبرنگار با تاکید بر این‌که ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن بدن را آب تشکیل می‌دهد ادامه داد: مقدار آب مورد نیاز بدن، به‌وسیله‌ دمای بدن و فعالیت كلیه‌ها برای دفع مواد زاید و میزان تعریق تعیین می‌شود

تنظیمات قالب