×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :24
راهکارهای کنترل چاقی در کودکان

راهکارهای کنترل چاقی در کودکان

دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و دکتری تخصصی علوم تغذیه در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: روند افزایشی شیوع اضافه وزن و چاقی فقط محدود به بزرگسالان نیست و متاسفانه به ویژه در پاندمی کرونا روند افزایش وزن در کودکان و نوجوانان شدت گرفت.

رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از آلزایمر

رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از آلزایمر

مینا کاویانی کارشناس ارشد علوم تغذیه و مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت وگو با روابط عمومی آلزایمر را یکی از شایع‌ترین بیماری‌های دوران سالمندی برشمرد که نوعی بیماری تخریب اعصاب است و با علایمی نظیر از دست دادن پیشرونده حافظه و عملکرد شناختی همراه است.

دانش آموزان را قبل از ورود به مدرسه با مواد غذایی سالم آشنا کنید

دانش آموزان را قبل از ورود به مدرسه با مواد غذایی سالم آشنا کنید

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌‌و گو با خبرنگار با اشاره به این‌که با شروع سال تحصیلی جدید، تغذیه دانش‌آموزان یکی از مهمترین نگرانی‌های والدین است اظهار کرد: این‌که کودکان در منزل و مدرسه از چه الگوی غذایی پیروی کنند اهمیت بسیار زیادی دارد.

نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی

نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی

دکتر سعیده اسمعیلی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت: شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروب‌های بیماری‌زا سبب سالم سازی و افزایش زمان ماندگاری شیر می‌شود.

امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

با هدف تعمیق همکاری ها در حوزه تحقیق و پژوهش تفاهم نامه همکاری بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به امضا رسید.

محبوب‌ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می‌آورد

محبوب‌ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می‌آورد

دکتر گلبن سهراب در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، با اشاره به این که یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس است اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتری‌ها کاهش یابد.

راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی در منزل

راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی در منزل

دکتر آرزو حقیقیان استادیار گروه تغذیه جامعه دانشکده در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی: کاهش دورریز مواد غذایی را از جنبه‌های مختلف برای بشر و محیط زیست اطرافش مفید و حیاتی عنوان کرد.

نمک‌های رنگی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

نمک‌های رنگی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌ و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به این‌که نمک‌های دیگری به غیر از نمک ید دار تصفیه شده در بازار وجود دارد، اظهار کرد: نمک‌هایی با فرم‌ها و نام‌های مختلف مثل سنگ نمک، نمک صورتی و آبی و یا نمک دریا از جمله آن است که با اهداف تجاری به فروش می‌رسد.

تاثیر مصرف پروتئین­های گیاهی در کاهش خطر مرگ زودرس

تاثیر مصرف پروتئین­های گیاهی در کاهش خطر مرگ زودرس

دکتر مرجان باژن استادیار و عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی گفت: امروزه افراد زیادی د رجهان علاقمند به پیروی از رژیم­های گیاهخواری یا وگان (vegan) و کاهش مصرف محصولات حیوانی شده­ اند.

تنظیمات قالب